Squla voor ieder kind in Nederland

Squla is er voor elke groep en elk niveau, ook voor de kinderen die het thuis net wat minder breed hebben. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met Stichting Leergeld en Jeugdeducatiefonds. Werken wij ook samen met jouw school of gemeente? Kijk hier.

Onze missie

Squla wil dat alle kinderen met veel plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen op school. Het thuis oefenen met Squla geeft ze zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind. Dit wil Squla sinds we in 2010 zijn begonnen. Squla is opgericht vanuit de passie van een vader die het idee heeft dat er in het hedendaagse onderwijs zoveel meer mogelijk is met de technologie van nu. Met deze passie werken we elke dag aan Squla. Lees hier meer over hoe Squla is begonnen en waar we voor staan.

Visie

Leuk leren werkt. Daar wordt ieder kind wijzer van.

Met Squla oefenen kinderen alle schoolvakken van groep 1 t/m 8. Squla is geschikt om vakken bij te spijkeren maar
ook om extra vaardigheden te ontwikkelen.

  • Een samenwerking van leerkrachten en game-ontwikkelaars.
  • De quizzen en games van Squla sluiten perfect aan op de lesstof in de klas.
  • Met 1 account speelt een kind op computer, tablet en mobiele telefoon.
  • Kinderen worden beloond met muntjes en prijzen.
  • Ouders kunnen de voortgang inzien én motiveren.

Squla ook voor jouw kind?

Squla helpt kinderen uit gezinnen die net wat minder te besteden hebben. Voor deze kinderen is Squla gratis te spelen. Daarvoor werken wij samen met verschillende organisaties. Komt jouw kind in aanmerking? Bekijk de stappen:

  • Voor kinderen met een Ooievaarspas bestaat er een speciale regeling. Bekijk het aanbod hier.
  • Wij werken samen met het Jeugdeducatiefonds. Aanvragen voor het fonds lopen via gecertificeerde basisscholen. Bekijk of jouw school er tussen staat.
  • Ook werken wij samen met Stichting Leergeld. Elke gemeente heeft dit lokaal georganiseerd. Klik op de onderstaande logo's en bekijk of jouw gemeente meedoet.
  • Is jouw school of gemeente aangesloten bij Jeugdeducatiefonds of Stichting Leergeld? Neem dan contact op met de organisatie bij jouw in de buurt.
  • Is jouw school of gemeente bij bovenstaande punten (nog) niet genoemd en wel geïnteresseerd? Laat het ons weten en stuur een email naar klantenservice@squla.nl.

Deskundigen aan het woord

Tischa Neve, opvoedkundige en kinderpsycholoog

Het is veel mooier om “Goed zo!” te vervangen door:”Het is je gelukt!”

Chris Klink, Nederlands Herseninstituut

“Visuele prikkels kunnen helpen bij het onthouden van de lesstof.”

Jan-Maurits Duparc, Identity Games

“Het kind mag eigenlijk niet doorhebben dat het iets aan het leren is.”

Anita Schwab (Stichting leergeld Den Haag):" In Den Haag gebruiken veel kinderen Squla al op school. Leergeld Den Haag geeft een gratis Squla thuisabonnement aan kinderen in groep 4, 5 en 6 die op school al Squla gebruiken."
Jay (11 jaar): "Ik speel meestal ‘s avonds na het eten een halfuurtje. Spelling zelf vind ik saai, maar op Squla is geen enkel vak saai!"
Jorieke Vollenbroek (Leerkracht): "Ik vind de Squla leuk leren week zo leuk omdat het enthousiasme van de leerlingen er vanaf spat. Ze leren erg veel, zonder dat ze in de gaten hebben dat ze echt aan het leren zijn!"
Squla partners
Squla partners
Squla partners
Squla partners