Squla voor ieder kind in Nederland

Squla is er voor elke groep en elk niveau, ook voor de kinderen die het thuis net wat minder breed hebben. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met Stichting Leergeld en Jeugdeducatiefonds. Werken wij ook samen met jouw school of gemeente? Kijk hier.

Onze missie

Squla wil dat alle kinderen met veel plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen op school. Het thuis oefenen met Squla geeft ze zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind. Dit wil Squla sinds we in 2010 zijn begonnen. Squla is opgericht vanuit de passie van een vader die het idee heeft dat er in het hedendaagse onderwijs zoveel meer mogelijk is met de technologie van nu. Met deze passie werken we elke dag aan Squla. Lees hier meer over hoe Squla is begonnen en waar we voor staan.

Visie

Leuk leren werkt. Daar wordt ieder kind wijzer van.

Met Squla oefenen kinderen alle schoolvakken van groep 1 t/m 8. Squla is geschikt om vakken bij te spijkeren maar
ook om extra vaardigheden te ontwikkelen.

  • Een samenwerking van leerkrachten en game-ontwikkelaars.
  • De quizzen en games van Squla sluiten perfect aan op de lesstof in de klas.
  • Met 1 account speelt een kind op computer, tablet en mobiele telefoon.
  • Kinderen worden beloond met muntjes en prijzen.
  • Ouders kunnen de voortgang inzien én motiveren.

Squla ook voor jouw kind?

Squla helpt kinderen uit gezinnen die net wat minder te besteden hebben. Voor deze kinderen is Squla gratis te spelen. Daarvoor werken wij samen met verschillende organisaties. Komt jouw kind in aanmerking? Bekijk de stappen:

  • Voor kinderen met een Ooievaarspas bestaat er een speciale regeling. Bekijk het aanbod hier.
  • Wij werken samen met het Jeugdeducatiefonds. Aanvragen voor het fonds lopen via gecertificeerde basisscholen. Bekijk of jouw school er tussen staat.
  • Ook werken wij samen met Stichting Leergeld. Elke gemeente heeft dit lokaal georganiseerd. Klik op de onderstaande regio's en bekijk of jouw gemeente meedoet.
  • Is jouw school of gemeente aangesloten bij Jeugdeducatiefonds of Stichting Leergeld? Neem dan contact op met de organisatie bij jou in de buurt.
  • Is jouw school of gemeente bij bovenstaande punten (nog) niet genoemd en wel geïnteresseerd? Laat het ons weten en stuur een email naar klantenservice@squla.nl.

Stichting Leergeld

Werkt Squla ook samen met jouw gemeente? Klik op de onderstaande regio’s en bekijk of jouw gemeente meedoet. Wordt jouw gemeente niet genoemd en wel geïnteresseerd? Laat het ons weten en stuur een email naar klantenservice@squla.nl.

Woordenschat oefenen met WoordExtra

De meeste Nederlandstalige kinderen beginnen in het basisonderwijs met een woordenschat van 1.000 tot 3.000 woorden. Maar er zijn ook kleuters die 200 tot 300 Nederlandse woorden kennen. Of zelfs nog minder. In WoordExtra worden de 2000 woorden die kleuters zouden moeten kennen geoefend.

Werk je met kinderen die dit goed zouden kunnen gebruiken? Dan kun je (onbeperkt) codes aanvragen voor gratis toegang tot WoordExtra.

Deskundigen aan het woord

Tischa Neve, opvoedkundige en kinderpsycholoog

Het is veel mooier om “Goed zo!” te vervangen door:”Het is je gelukt!”

Chris Klink, Nederlands Herseninstituut

“Visuele prikkels kunnen helpen bij het onthouden van de lesstof.”

Jan-Maurits Duparc, Identity Games

“Het kind mag eigenlijk niet doorhebben dat het iets aan het leren is.”

minima

Anita Schwab (Stichting leergeld Den Haag)

” In Den Haag gebruiken veel kinderen Squla al op school. Leergeld Den Haag geeft een gratis Squla thuisabonnement aan kinderen in groep 4, 5 en 6 die op school al Squla gebruiken.”

Squla partners
Squla partners
Squla partners
Squla partners