Image

Squla voor ieder kind in Nederland

Squla is er voor elke groep en elk niveau, ook voor de kinderen die het thuis net wat minder breed hebben. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met Stichting Leergeld, het Jeugdeducatiefonds en School ’s Cool.

Onze missie

Squla wil dat alle kinderen met veel plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen op school. Het thuis oefenen met Squla geeft ze zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind. Dit wil Squla sinds we in 2010 zijn begonnen. Squla is opgericht vanuit de passie van een vader die het idee heeft dat er in het hedendaagse onderwijs zoveel meer mogelijk is met de technologie van nu. Met deze passie werken we elke dag aan Squla.

Squla ook voor jouw kind?

Squla helpt kinderen uit gezinnen die net wat minder te besteden hebben. Voor deze kinderen is Squla gratis te spelen. Daarvoor werken wij samen met verschillende organisaties. Komt jouw kind in aanmerking?

Woordenschat oefenen met WoordExtra

De meeste Nederlandstalige kinderen beginnen in het basisonderwijs met een woordenschat van 1.000 tot 3.000 woorden. Maar er zijn ook kleuters die 200 tot 300 Nederlandse woorden kennen. Of zelfs nog minder. In WoordExtra worden de 2000 woorden die kleuters zouden moeten kennen geoefend.

Werk je met kinderen die dit goed zouden kunnen gebruiken? Dan kun je (onbeperkt) codes aanvragen voor gratis toegang tot WoordExtra.

Een betere start op de arbeidsmarkt met JINC

Squla is partner van JINC, een non-profitorganisatie die jongeren uit een omgeving met veel werkloosheid en weinig
rolmodellen op weg helpt helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt. Onze Squla-collega’s treden op als vrijwilliger, in de rol van trainer en coach. We laten jongeren kennismaken met beroepen in ons bedrijf, helpen ze ontdekken welk werk bij hen past en leren ze solliciteren. Zo hebben we de kans om een verschil te maken in hun leven! En we krijgen er iets waardevols voor terug: een inspirerende ervaring voor onze collega’s en een sterkere binding met de maatschappij.