Squla voor ieder kind in Nederland

Squla is er voor elk kind op elk niveau, ook voor de kinderen die het thuis net wat minder breed hebben. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met Stichting Leergeld, het Jeugdeducatiefonds en School ’s Cool.

Iedereen met plezier naar school

Squla wil dat alle kinderen met plezier naar school gaan en dat goed meekomen. Het thuis oefenen met Squla helpt met zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind, ook kinderen die het thuis wat minder breed hebben. Via Stichting Leergeld, Jeugdeducatiefonds en School’s Cool kunnen kinderen thuis gratis Squla spelen. Informeer bij je school of gemeente naar samenwerkingen met deze instanties. Ben je zelf een instantie, dan kun je hier Squla-codes aanvragen.

Squla ook voor jouw kind?

Squla helpt kinderen uit gezinnen die net wat minder te besteden hebben. Voor deze kinderen is Squla gratis te spelen. Daarvoor werken wij samen met verschillende organisaties. Komt jouw kind in aanmerking?

Woordenschat vergroten met WoordExtra

Voor alle peuters en kleuters heeft Squla WoordExtra ontwikkeld, een gratis tool waarmee kinderen de noodzakelijke woorden kunnen leren die ze nodig hebben voor een goede start in groep 3. Sommige kleuters kennen maar 200 tot 300 Nederlandse woorden, of zelfs nog minder. In WoordExtra worden de 2.000 belangrijkste woorden geoefend.

Een betere start op de arbeidsmarkt met JINC

Squla is partner van JINC, een non-profitorganisatie die jongeren uit een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen op weg helpt helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt. Onze Squla-collega’s treden op als vrijwilliger, in de rol van trainer en coach. We laten jongeren kennismaken met beroepen in ons bedrijf, helpen ze ontdekken welk werk bij hen past en leren ze solliciteren. Zo hebben we de kans om een verschil te maken in hun leven! En we krijgen er iets waardevols voor terug: een inspirerende ervaring voor onze collega’s en een sterkere binding met de maatschappij.