Geef Squla cadeau!

De periode van thuiswerken én thuisscholen is nog steeds niet voorbij en voor veel ouders is het schipperen.

Goed nieuws: als werkgever kun je helpen. Met een Squla-lidmaatschap als steuntje in de rug help je namelijk niet alleen je werknemers, maar ook hun kinderen!

Een “steuntje in de rug” met inhoud

In tijden als deze is aanvullend (thuis)onderwijs geen overbodige luxe. Met een lidmaatschap op Squla geef je jouw werknemers een leuk cadeau, met inhoud!

Speciaal aanbod: Een halfjaar Squla cadeau voor werknemers. Normaal € 60, nu maar € 42 . Deze lidmaatschappen lopen automatisch af.

(bij minimale afname van 100 lidmaatschappen)

Geïnteresseerd?

Wil jij Squla cadeau geven aan je werknemers of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande button of mail naar roeland@squla.com.

Kijk, zo ziet Squla er uit voor kinderen:

Duizenden kinderen én leerkrachten gebruiken Squla al

kinderen zijn al lid

leerkracht gebruiken Squla in de klas

scholen gebruiken Squla

Hoe blijven kinderen gemotiveerd?

Hoe motiveer je je kind? Het is een vraag waar alle ouders af en toe mee worstelen, zeker tijdens het thuisonderwijs. Tijdens de lockdown zag meer dan de helft van de ouders de motivatie van hun kind steeds verder inzakken. 62 procent van de kinderen beaamt dat. Maar wat werkt dan wel? Squla vroeg het aan 700 kinderen van 8 tot 12 jaar en 1.000 ouders. Een tipje van de sluier: vrijheid, zelfstandigheid en hun eigen interesses kunnen volgen. De resultaten én gouden lessen voor ouders lees je hier!

Als jouw bedrijf interesse heeft in meerdere lidmaatschappen kun je contact met ons opnemen. Op basis van het aantal benodigde lidmaatschappen maken wij een offerte op maat. Wanneer je hiermee akkoord gaat, ontvang je van ons een factuur én voor unieke activatiecodes, waarmee jouw werknemers hun Squla-account kunnen aanmaken.

Het lidmaatschap is geldig voor een halfjaar en gaat in op de datum van facturatie. Dit lidmaatschap loopt na een half jaar automatisch af. Wil je je werknemers langer gebruik laten maken van Squla? Dat kan. Wij sturen je hiervoor een nieuwe factuur. Een ouder kan er ook voor kiezen zélf dit lidmaatschap te verlengen.