Squla spreekbeurtpakket

Wil je een spreekbeurt houden over Squla? Dat kan!
Kom van alles te weten over Squla in ons spreekbeurtpakket. Want wat is Squla nou eigenlijk? Hoe is het ontstaan? Wie is ‘Q’? En wat gebeurt er allemaal op het Squla kantoor? Download het spreekbeurtpakket en ontdek het zelf.

Spreekbeurtpakket

Tips

Printen?

Ga je het spreekbeurtpakket printen? Doe dit dan in zwart-wit of knip en plak de belangrijkste tekst in een Word document. Dit scheelt een heleboel inkt.

Blog

Squla heeft regelmatig nieuwe blogs. Lees ook eens onze blog over het houden van een spreekbeurt of het maken van een werkstuk.

Check it!

Wil je nog meer weten over Squla? Speel de ‘Wat is Squla’ tour of de ‘Wat is Squla’ quiz! Deze vind je bij Checkit! onder de categorie Testlab.

Meer tips

Vind je het houden van een spreekbeurt ook zo spannend? In ons spreekbeurtpakket hebben wij nog meer tips om een top-spreekbeurt te houden!

21st century skills

Vanaf groep 6 is er nu ook 21st century skills. Bij 21st century komen allerlei vaardigheden voorbij die belangrijk zijn voor in de toekomst. Hieronder vallen skills als samenwerken, out of the box denken en kritisch kijken. Daarnaast komt ook een spreekbeurt houden en een werkstuk maken aan bod! Speel 21st century skills quizzen en bekijk filmpjes over hoe je een spreekbeurt houdt en een werkstuk maakt.

Q-library

Heb je onze mascotte Q al ontmoet? Q is er in een heleboel vormen en maten. Speciaal voor je spreekbeurt of werkstuk is er een Q-library. Gebruik de Q’s om je project helemaal in Squla-style op te sieren.Q-library