Dit is Squla voor peuters en kleuters

Compleet platform

Je kind maakt kennis met cijfers, letters en de wereld. In elk vak leert je kind door leuke quizzen en games, als memory, de bubbelprikker en puzzels, nieuwe dingen. Van leren lezen tot tellen. En van verkeer tot de eerste woordjes Engels.

Leuke minigames

Aan het einde van een quiz krijgt je kind een rammelende ‘schatkist’. In de schatkist zitten extra munten óf een van de leuke minigames als beloning!

Sparen voor leuke cadeautjes

Op Squla spaart je kind munten. Die verdient je kind met een goed antwoord, door regelmatig op Squla te spelen én tijdens de minigames. Deze munten kan je kind inwisselen voor cadeautjes, avatars of knutsels!

Prijzenkast

Je kind ontvangt extra prijzen tijdens het spelen, op verschillende momenten. Zo ziet je kind ook zelf de voortgang. De fopneus, de reuzenlolly en de sinaasappel… Spaar ze allemaal!

Inzicht met het ouderaccount

In het Squla-ouderaccount vind je alles dat jouw kind geoefend heeft. Van deze week, maar ook van alle voorgaande weken. Zo kun je de voortgang van je kind goed volgen. In het ouderaccout ligt de focus vooral op wat je kind al wél onder de knie heeft.