Image

Ontdek de natuur met Squla en OERRR!


Op Squla vind je altijd wisselende, actuele themaquizzen. Vanaf 18 oktober staat Squla in het teken van de natuur. In deze quizzen, die zijn ontwikkeld in samenwerking met OERRR*, leren kinderen over de egel en hoe je de egel een handje kan helpen: Waarom zijn egels belangrijk? Hoe komt het dat er steeds minder egels zijn in Nederland?

*OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten

Squla x OERRR

Op Squla oefent je kind, spelenderwijs met alle schoolvakken, actuele thema’s en meer. Zo wordt de wereld van je kind vergroot. Buitenspelen én de natuur spelen een grote rol in de wereld van jouw kind. Samen met OERRR maakt Squla daarom wisselende, actuele quizzen om jouw kind alles te leren over de natuur!

Kleuren maar!

Bladeren, paddestoelen en egels. Het is herfst!

Vraag het gratis actiepakket aan

Het gaat niet zo goed met de egels in Nederland. De afgelopen tien jaar is de helft van alle egels verdwenen. Ze hebben steeds minder plek om te wonen en te leven. Kom in actie! Maak een egelsnelweg of bouw een egelhotel en gooi takken neer in een hoek van de tuin. In het actiepakket vind je een egelpoortje voor je schutting en stoere tattoos waaraan iedereen kan zien dat jij opkomt voor de egel en nog meer leuke én leerzame informatie.