Muntenreglement van Squla

Op Squla verdien je munten door quizzen en games te spelen. De munten die je verdient kun je inruilen voor echte cadeautjes. In dit muntenreglement lees je meer over de regels omtrent het verdienen en sparen van munten en het bestellen en ontvangen van een cadeautje.

Munten verdienen

Je kunt munten verdienen door quizvragen goed te beantwoorden en door games te spelen. Ook wanneer een lidmaatschap actief wordt verlengd, kun je bonusmunten verdienen.

Het aantal munten dat je verdient, is afhankelijk van het spel dat je speelt:

  • Quiz. Voor elk goed antwoord krijg je 1 munt. De eerste keer dat je een bepaald quizlevel haalt, verdien je bonusmunten! (aantal bonusmunten = behaalde munten x 5)
  • Vak van de week. Ben je winnaar van vak van de week? Dan verdien je 10.000 munten. Winnaar wordt bepaald door loting. Je doet mee met de loting als je op zondag voor 7 uur ‘s avonds minimaal 10.000 XP hebt gehaald in het vak van de week.
  • Watergevecht. Heb je een watergevecht gewonnen? Dan verdien je 10 bonusmunten. En je hebt natuurlijk ook al voor elk goed antwoord 1 munt verdiend.
  • Wedstrijdje. Hoe meer spelers in een ronde en hoe meer goede antwoorden iedereen geeft, hoe groter de jackpot! Aan het einde van de ronde wordt de jackpot verdeeld over alle spelers. Hoe hoger je eindigt hoe meer munten je krijgt.
  • Muntenrunner. Er liggen munten op de baan. Pak er zoveel mogelijk!

Squla behoudt zich het recht voor om het aantal munten dat je kan verdienen per spel te wijzigen.
Je kunt de munten niet weggeven aan iemand anders, want de munten zijn gebonden aan je profiel.
Wanneer door een technische storing of een bug te veel munten zijn bijgeschreven op een profiel, heeft Squla het recht deze munten te verwijderen van je profiel.

Cadeautjes

De munten zijn alleen in te wisselen voor cadeautjes die op dat moment worden aangeboden in de cadeaushop.
Squla behoudt zich het recht voor om de in de cadeaushop aangeboden cadeautjes te wijzigen en het aantal munten dat voor een cadeautje moet worden ingewisseld, te wijzigen.
De munten zijn niet inwisselbaar voor geld.
Je kunt maximaal één Squla-cadeautje, cadeaukaart (Bol.com, Hema en Intertoys) of bioscoopbon per maand bestellen.
Bij vermoeden van fraude of misbruik behoudt Squla zich het recht voor om het inwisselen van munten (tijdelijk) te weigeren.
Op (het gebruik van) de cadeautjes kunnen nadere voorwaarden van toepassing zijn.
Je kunt munten sparen zolang je lidmaatschap geldig is. Bij beëindiging van het lidmaatschap, om welke reden dan ook, kunnen de reeds gespaarde munten niet meer worden ingewisseld voor cadeautjes.
Zolang een cadeautje nog niet is verwerkt/verstuurd, kan je het door jou bestelde cadeautje ruilen voor een cadeautje dat evenveel munten waard is. Wanneer een cadeautje wel is verwerkt/verstuurd, kan je bestelling niet meer worden geannuleerd of worden geruild.
Wanneer een cadeautje niet meer leverbaar is, heb je het recht een ander cadeautje dat evenveel munten waard is te kiezen.

Bestellen en versturen van fysieke cadeautjes

Je kunt de fysieke (tastbare) cadeautjes via de cadeaushop op de website leukleren.squla.nl bestellen (niet via de cadeaushop in de app).
Het cadeautje wordt per post verstuurd naar het door jou opgegeven afleveradres. De verwerking van de bestelde cadeautjes vindt elke dinsdag plaats. De cadeautjes worden de zaterdag daarop geleverd.
Levering vindt alleen in Nederland plaats. Wanneer je een buitenlands afleveradres opgeeft, zal Squla je vragen een Nederlands afleveradres op te geven.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van een juist adres. Squla vergoedt niets als je cadeautje niet aankomt door een onjuist opgegeven adres.
De verzendkosten zijn voor rekening van Squla.

Bestellen en versturen van cadeaukaarten en -bonnen

Je kunt de bioscoopbon en de cadeaukaarten via de cadeaushop op de website leukleren.squla.nl bestellen (niet via de cadeaushop in de app).
De bioscoopbon en de cadeaukaart van Bol.com en Hema worden via e-mail verstuurd. Deze digitale vouchers worden 1 keer per week verstuurd.

Bestellen en versturen van doe-het-zelf cadeautjes

Je kunt doe-het-zelf cadeautjes onbeperkt bestellen via de cadeaushop op de website leukleren.squla.nl (niet via de cadeaushop in de app).
De cadeautjes worden binnen 2 uur als bestand (file) via e-mail naar je gestuurd.

Bestellen en activeren van avatars

Je kunt avatars onbeperkt bestellen via de cadeaushop. Je nieuwe avatar verschijnt binnen 2 uur in je speelomgeving.

We behouden ons het recht voor om dit muntenreglement aan te passen.

FutureWhiz 2015. Laatst gewijzigd op 15 augustus 2018.