Zo ziet Squla eruit voor groep 3 t/m 6

Ontdek het brede aanbod

Op Squla oefent je kind met alle schoolvakken, het nieuws én meer! Van rekenen en tekenen tot taal en topografie. Je kind oefent met rekensommen, maar ook met vreemde talen of de ruimte! Of leer over dieren met WWF en verkeer met ANWB. Elke maand vindt je kind iets nieuws in de themaquizzen op het platform.

Oefen op niveau

Als ouder wil je dat je kind met plezier naar school gaat én goed meekomt. Daarom oefent je kind op Squla altijd op eigen tempo en niveau. Je kind kan eenvoudig het groepsniveau bijstellen naar boven of beneden. In de adaptieve quizzen past het niveau zich automatisch aan! Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk. Zo boekt je kind vooruitgang!

Ontdek de leuke minigames

Als kinderen ergens plezier aan beleven, blijft het beter hangen. Daarom zit de lesstof verpakt in leuke quizzen en games. En aan het einde van een quiz krijgt je kind een verrassing als beloning! Dit kunnen munten of één van onze toffe minigames zijn. Zo blijft leren leuk!

Spaar voor leuke cadeautjes

Op Squla spaart je kind munten. Die verdient je kind met een goed antwoord, door regelmatig op Squla te spelen én tijdens de minigames. Deze munten kan je kind inwisselen voor cadeautjes, avatars en knutsels!

Ontvang prijzen

Tijdens het spelen van Squla ontvangt je kind verschillende prijzen én extra bonusmunten voor behaalde doelen. In de prijzenkast ziet je kind welke doelen hij al heeft gehaald. Zo kan je kind ook de eigen voortgang volgen.

Inzicht met het ouderaccount

Met het persoonlijke ouderaccount heb je op elk moment inzicht in de voortgang van je kind. Je zat wat goed én wat minder goed gaat. Als ouder kan je jouw kind motiveren met een oefendoel of een leuk berichtje. Daarnaast ontvang je wekelijks een rapportmail met een overzicht van de gespeelde quizzen. De resultaten in dit rapport focussen op wat je kind al wél kan!