Materialen

Gebruik je Squla in de klas? Print dan de handige ABCD-kaartjes zodat je leerlingen hun eigen antwoord kunnen geven wanneer je klassikaal speelt. Voor in de creatieve uurtjes zijn de gratis kleurplaten, puzzels en tafelkaarten ideaal. Ook vind je hier de handige Squla informatie folders voor leerkrachten en ouders.

Ben je op zoek naar posters om je lokaal aan te kleden? Hier vind je alle gratis leuke en leerzame posters van Squla.

Kerstvakantieboek

kerstvakantieboek

Op zoek naar leuke en leerzame spelletjes rondom de kerst? Print het gratis Squla kerstvakantieboek, boordevol spelletjes, quizvragen, kleurplaten en nog veel meer! Download het kerstvakantieboek hier en geniet van urenlang speel- en leerplezier met je klas.

Werkblad herfst – puntjes verbinden

werkblad herfst sommen kleurplaat

Voor het herfstseizoen hebben we herfst-werkbladen gemaakt. Leuk voor in de klas! Download het werkblad hier, verbind de punten en kleur de kleurplaat in.

Werkblad herfst – sommen

werkblad herfst sommen kleurplaat

Het herfstseizoen is aangebroken. Voor jou en je leerlingen hebben we het herfst-werkblad gemaakt. Download het werkblad hier, reken de sommen uit en kleur de kleurplaat in.

Informatiekaart voor leerkrachten

leerkrachten_folder

Dit moet iedere leerkracht weten over Squla in de klas! Handige kaart om Squla als leerkracht te ontdekken. Download hier de PDF-versie.

Folder voor ouders

Wil je de informatiefolder voor ouders digitaal, om bijvoorbeeld met een e-mailnieuwsbrief te versturen? Download dan hier de PDF-versie.

Olympische vlaggenlijn

Olympische vlaggenlijn

Is jouw klas helemaal klaar voor de Olympische Spelen in Brazilië? Wél met de Olympische vlaggenlijn van Squla! Print de 6 sportvlaggen uit, knip netjes langs de lijn en vouw het randje om een touwtje (tip: plak deze aan de achterkant vast met een plakbandje). Leuk voor in het klaslokaal.

Tafelkaart 1 t/m 10

Handig in groep 4 & 5 en voor kinderen met dyscalculie: een tafelkaart voor de tafels 1 t/m 10. Om af en toe te spieken bij keersommen. Handig om uit te printen en op het bureautje van de leerlingen te leggen of op een zichtbare plek in de klas te hangen.

Tafelkaart 11 t/m 20

tafelkaart tafels 11-20

Handig voor als je keersommen oefent met de klas: een tafelkaart voor de tafels 11 t/m 10. Handig om uit te printen en op de tafeltjes van de leerlingen te leggen of op een zichtbare plek in de klas te hangen. Dan kunnen ze af en toe even spieken als het te moeilijk wordt.

Deurhanger

Creatief moment in de klas? Deze deurhanger kunnen je leerlingen zelf in elkaar zetten. Thuis hangen ze de deurhanger aan hun slaapkamerdeur zodat iedereen in huis weet of binnenkomen gewenst is of niet.

Deurhanger kleurplaat

deurhanger kleurplaat

De coole Squla deurhanger zelf inkleuren? Print dan deze kleurplaat-versie en laat al je leerlingen een eigen versie van de deurhanger maken.

Koningsdag: kleur-de-cijfers-kleurplaat

Koning Willem-Alexander is jarig op 27 april en dat vieren we in het hele land. Voor deze feestelijke dag heeft Squla voor jouw klas deze kleur-de-cijfers-kleurplaat. Print ‘m voor al je leerlingen!

Dierenkleurplaat

Het thema van de Leuk Leren Week 2016 was dieren. Download de kleurplaat van Q tussen de dieren voor al je leerlingen. Printen en kleuren maar.

ABCD-kaartjes voor je leerlingen

Speel je Squla in de klas op een digibord? Print deze handige ABDC-kaartjes voor je leerlingen, zodat ze individueel een antwoord kunnen geven.

ABCD-kaartjes kleurplaat

De leuke Squla ABCD-kaartjes om zelf in te kleuren!

Paaspuzzel

Omdat het 27 en 28 maart 2016 Pasen is hebben we een verbind-de-puntjes-kleurplaat gemaakt, voor tijdens de creatieve uurtjes in de klas.