De leukste manier van leren

Kinderen weten het al lang: spelen is de beste manier om te leren. Met Squla oefent je kind alle schoolvakken met leuke quizzen en games. Op eigen tempo en niveau. Dat geeft zelfvertrouwen en leerplezier!

Leer met de leukste games

Op Squla oefent je kind spelenderwijs met alle schoolvakken. De lesstof zit verpakt in quizzen en mini-games, zo gaat leren haast ongemerkt! Je kind wordt beloond voor goede antwoorden en kan de strijd aangaan met vrienden. Ook sluit de oefenstof aan bij de interesses en belevingswereld van je kind. Zo wordt leren leuk!

Image 1

Speel quizzen en games

De oefenstof is verpakt in quizzen en games. Schiet met de katapult, prik zeepbellen door en doe de muntenrunner!

Image 1

Leer samen

Samen leer je het meest! Word digitale vrienden met je klasgenoten, ga de strijd aan met je vrienden én houd een online watergevecht met je ouders.

Image 1

Verdien munten en spaar voor leuke extra’s

Je kind verdient munten. Zo koopt hij leuke cadeautjes of avatars! Hoe meer muntjes, hoe meer nieuwe levels!

Oefenen met mini-games

Schiet het juiste antwoord raak met de katapult of prik de zeepbellen met het juiste antwoord kapot. Op Squla zitten de quizvragen verpakt in de leukste mini-games. Zo speelt en leert je kind tegelijkertijd!

Samen leren is leuker

Leer samen met je vrienden of met het hele gezin! Word vrienden met je klasgenoten, ga de strijd aan in een wedstrijdje of houd een online watergevecht tegen je ouders. Wist je dat er ook speciale familiequizzen worden georganiseerd? Zo ga je samen met het hele gezin voor de winst! En door de speciale oudervragen is het voor iedereen leuk!

Word beloond voor goede antwoorden

Tijdens het beantwoorden van vragen verdient je kind munten. Genoeg munten verzameld? Koop dan een leuk cadeautje in de Squla-shop! Van Squla-pennen en nieuwe avatars, tot kaartspelletjes en een rugzak. En heeft je kind een quiz helemaal afgerond? Dan is het tijd om te rennen voor extra munten! Ren over de kleurrijke banen en verzamel zoveel mogelijk munten!

Ga de strijd aan tegen bazen

In het vak rekenen en Engels strijdt je kind tegen de bazen van Squla! Heeft je kind genoeg vooruitgang geboekt in een onderdeel, dan is het tijd om zich te zich bewijzen tegenover de bazen! Weet je kind binnen de tijd genoeg vragen juist te beantwoorden? Dan mag hij door naar de volgende ronde!

Ontdek de leukste manier van leren

Speel en leer tegelijkertijd! Op Squla oefent je kind op de leukste manier met alle schoolvakken!