Image

Kortingscodes en acties Squla

Op deze pagina blijf je up-to-date van alle kortingen en acties van Squla. Hieronder vind je een overzicht van alle kortingscodes en acties.

Nieuwsbrief

Profiteren van extra korting op Squla? Schrijf je dan in voor de Squla-nieuwsbrief. Via de e-mail worden de laatste aanbiedingen en kortingscodes met je gedeeld.

Schrijf je nu in en ontvang €5 korting!

Korting voor leden

Leden staan bij Squla op nummer 1. Ben je al lid van Squla? Dan krijg je altijd korting. Log in op je ouderaccount en bekijk het meest voordelige aanbod voor jouw kind(eren).

14-dagen-garantie

Squla heeft altijd een garantieperiode van 14 dagen. Wanneer je niet tevreden bent en je dit binnen 14 dagen na de start van het lidmaatschap aan ons laat weten, ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.

Actievoorwaarden

De kortingen hierboven zijn van toepassing op nieuwe lidmaatschappen van Squla, voor het eerste jaar. Annuleer je het lidmaatschap, dan vervalt de korting ook. De kortingscode is, indien van toepassing, geldig volgens een aangegeven termijn en minimumbedrag. Houd er rekening mee dat je per bestelling maar één kortingscode kunt verzilveren. Als de bestelling al is geplaatst kan er naderhand geen gebruik meer gemaakt worden van de kortingscode.

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen, tenzij anders vermeld. Na de contractperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.