Kortingscodes en acties op Squla

Op deze pagina blijf je up-to-date van alle kortingen en acties van Squla. Hieronder vind je een overzicht van alle kortingscodes en acties.

Bestel nu

Rugzak cadeau

Bestel je nu een jaarlidmaatschap op Squla, dan krijg je een unieke Squla rugzak cadeau. Bestel je jaarlidmaatschappen voor meerdere kinderen, dan ontvang je ook meerdere rugzakken. Deze actie is alleen geldig in juni en juli 2017.

30-dagen-garantie

Squla heeft altijd een garantieperiode van 30 dagen. Wanneer je niet tevreden bent over Squla en je dit binnen 30 dagen na de start van het lidmaatschap aan ons laat weten ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.

Kortingscode

Profiteren van extra korting op Squla? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via www.squla.nl/nieuwsbrief. Via de e-mail worden de laatste aanbiedingen en kortingen met je gedeeld.

Korting voor leden

Leden staat bij Squla op nummer 1. Ben je al lid van Squla? Dan krijg je altijd korting. Log in op je ouderaccount en bekijk het meest voordelige aanbod voor jouw kind(eren).

Actievoorwaarden: De kortingen hierboven kun je gebruiken voor de lidmaatschappen van Squla. Annuleer je het lidmaatschap, dan vervalt de korting ook. De kortingscode is, indien van toepassing, geldig volgens een aangegeven termijn en minimumbedrag. Houd er rekening mee dat je per bestelling maar één kortingscode kunt verzilveren. Als de bestelling al is geplaatst kan er naderhand geen gebruik meer gemaakt worden van de kortingscode.

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen, tenzij anders vermeld. Na de contractperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.