Dit is Squla

Het educatieve platform om op een leuke manier aan de slag te gaan met vakken van de basisschool. Kinderen van groep 1 t/m 8 oefenen spelenderwijs met vakken als rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen én meer. Door leren leuk te maken, helpt Squla kinderen te groeien en ontwikkelen.

Zo maakt Squla leren leuk

Iets blijft beter hangen, als je er plezier aan beleeft. Daarom wordt de lesstof op Squla afgewisseld met quizzen, games én beloningen. Van katapult schieten en platen gooien naar dj Q tot munten sparen en prijzen verdienen. Dit zorgt voor een leuke en plezierige leerervaring voor ieder kind!

Ontdek alle vakken

Speel quizzen en games

De lesstof zit verpakt in verschillende quizzen en games. Van platen gooien naar dj Q tot het juiste antwoord raak schieten met de katapult. En dat terwijl je kind oefent met rekenen, spelling én meer. Een quiz afgerond? Dan wordt je kind ook nog eens beloond met munten of één van onze toffe minigames.

Spaar voor leuke cadeautjes

Tijdens het spelen wordt je kind beloond in de vorm van munten. Die verdient je kind met elk goed antwoord, door regelmatig Squla te spelen én tijdens de minigames. Deze munten zijn in te wisselen voor cadeautjes: avatars, knutsels, washi tape én meer. Dat geeft extra motivatie!

Oefen op eigen niveau

Als ouder wil je dat je kind met plezier naar school gaat én goed meekomt. Daarom oefent je kind op Squla altijd op eigen tempo en niveau. Je kind kan eenvoudig het groepsniveau bijstellen naar boven of beneden. In de adaptieve quizzen past het niveau zich automatisch aan. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk. Zo boekt je kind vooruitgang!

Ontvang prijzen

Tijdens het spelen ontvangt je kind verschillende prijzen én extra bonuspunten voor behaalde doelen. Verdien bijvoorbeeld de rekenknaller voor 10 goed beantwoorde rekenvragen. In de prijzenkast ziet je kind precies welke doelen al zijn behaald. Zo volgt je kind zijn eigen groei.

Inzicht met het ouderaccount

Als ouder krijg je toegang tot het ouderaccount. Hiermee heb je op elk moment inzicht in de voortgang van je kind. De voortgang wordt ook wekelijks gedeeld in een rapportmail. Je ziet wat goed en minder goed gaat. Wil je jouw kind extra motivatie geven? Stel dan een oefendoel in of stuur een lief berichtje!

Ontdek meer over Squla