Squla als uitdaging

Is je kind toe aan extra uitdaging? Op Squla wordt je kind extra uitgedaagd in adaptieve quizzen, maar ook in andere vakken als geschiedenis en topografie! Zo biedt Squla ieder kind de juiste uitdaging én verbreding.

Meest complete oefenplatform

Op Squla oefent je kind met alle schoolvakken, maar ook met het nieuws en actuele themaquizzen! Van rekenen en spelling tot het nieuws en de ruimte. In de themaquizzen leert je kind wat er in de wereld gebeurt. Zo kan je kind de blik verbreden!

Oefen op eigen niveau

Heeft je kind de lesstof goed onder de knie? Daag je kind dan uit op een hoger niveau! Op Squla kan je eenvoudig het niveau bijstellen naar boven. In de adaptieve quizzen van rekenen en Engels past het niveau zich automatisch aan, aan het niveau van je kind.

Elke maand een ander thema

Wist je dat je kind op Squla elke maand nieuwe themaquizzen kan spelen? Speel quizzen over het WWF, de Olympische Spelen of de Kinderboekenweek. Zo vergroot je kind zijn wereld!

Nieuwsbegrip: quizzen over het nieuws

In samenwerking met Nieuwsbegrip verschijnt elke week een nieuwe quiz op het platform. Deze quiz gaat over het actuele onderwerp van Nieuwsbegrip die week. Zo leert je kind over wat er in de wereld speelt!

Stel een doel & motiveer

Om je kind extra uit te dagen, kun je een oefendoel instellen. Dit kan voor een specifiek vak, bijvoorbeeld 15 minuten rekenen. Heeft je kind het doel behaald? Dan ontvangt hij extra muntjes! Als ouder kun je een motiverend berichtje sturen. Dit komt tevoorschijn als je kind inlogt op Squla. Dat geeft extra motivatie!

Volg de voortgang

In het Squla-ouderaccount vind je het overzicht van alles wat jouw kind geoefend heeft. Van deze week, maar ook van alle voorgaande weken. Zo kun je de voortgang van je kind goed volgen. Je ziet waar je kind extra oefening of juist extra uitdaging nodig heeft!

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Adaptieve quizzen

In de adaptieve reken- en Engels quizzen past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Op tablet, mobiel en dekstop

Squla spelen kan altijd én overal

Image 1

Meest complete oefenplatform

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen over de actualiteit.

Tips voor extra oefening