Squla als extra oefening

Vind je kind lesstof soms nog wat lastig? Oefenen op Squla kan helpen dit te oefenen en te herhalen. In de adaptieve quizzen past het niveau zich automatisch aan. Zo gaat je kind vol zelfvertrouwen naar school!

Oefen met rekenen

Heeft je kind wat extra oefening nodig met rekenen? Op Squla herhaalt je kind de lesstof van school en biedt adaptieve rekenquizzen aan. Oefen alle tafels, plus- en minsommen en verhaaltjessommen op eigen niveau. Gaat het nog niet zo goed? Dan beantwoord je de vragen gewoon opnieuw!

Leuke taal- en spellingsquizzen

Is het koningrijk of koninkrijk? Wanneer schrijf je een punt en hoofdletter? Op Squla oefen je grammatica en de spelling van woorden. En dat op eigen tempo!

Oefen op eigen niveau

In de adaptieve quizzen bij rekenen en Engels past het niveau zich automatisch aan. Niet te moeilijk en niet te makkelijk dus. Ook kun je eenvoudig het groepsniveau naar beneden of boven bijstellen. Zo krijgt ieder kind de juiste oefening!

Zo motiveert Squla

Ieder kind wordt tijdens het spelen beloond met munten of één van onze toffe minigames. Met de minigames kan je kind nóg meer munten verzamelen! Met de gespaarde munten kan je kind leuke cadeautjes kopen in de shop. Extra motivatie!

Stel een doel en motiveer

Om je kind gericht te laten oefenen, kun je een oefendoel instellen. Dit kan voor een specifiek vak. Bijvoorbeeld 15 minuten rekenen. Heeft je kind het doel behaald? Dan komen er extra munten bij! Ook kun je als ouder een berichtje sturen. Dit komt tevoorschijn als je kind inlogt op Squla.

Volg de voortgang

In het Squla-ouderaccount vind je het overzicht van alles wat jouw kind geoefend heeft. Van deze week, maar ook van alle voorgaande weken. Zo kun je de voortgang van je kind goed volgen. Ook zie je welke onderdelen goed én welke minder goed gaan. Tip: stel op basis daarvan een oefendoel in.

Compleet oefenplatform

Squla is het meest complete oefenplatform waarin je kind oefent met alle schoolvakken. Van rekenen tot spelling en van begrijpend lezen tot de ruimte. En elke maand zijn er nieuwe themaquizzen waarin je kind leert wat er in de wereld gebeurt. Zo biedt Squla voor ieder kind de juiste oefening en verbreding!

Extra hulp met spellen en lezen

Heeft je kind moeite met spelling en lezen? Dan kan TaalExtra helpen. TaalExtra is een online oefenmethode, ontwikkeld in samenwerking met dyslexiebehandelaren. De methode biedt stevige ondersteuning voor alle kinderen met spelling- en leesproblemen in groep 4 t/m 7. Ook als zij geen dyslexie hebben.

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Spelenderwijs leren

Quizvragen zitten verpakt in leuke spelletjes, zoals de katapult of met dj Q.

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en sluiten aan op de leerdoelen van school.

Image 1

Op tablet, mobiel en desktop

Op tablet, mobiel en desktop

Tips voor extra oefening