Een maand gratis Squla

Gefeliciteerd met je maand Squla gratis Squla! Op Squla ontdekt je kind alle schoolvakken en meer in de leukste quizzen en games. Hoe meer je kind oefent, hoe meer munten je kind spaart. Die kunnen ingewisseld worden voor avatars, cadeau’s en knutselcadeautjes.

Ontdek alle schoolvakken

Van rekenen tot taal en van tekenen tot geschiedenis. Op Squla oefent je kind met de lesstof van school, verpakt in quizzen en games. Ervaar zelf hoe Squla werkt voor jouw kind!

Leer de taal van je vakantieland

Bestelt je kind straks een ijsje in het Spaans of een broodje in het Frans? En hoe vraag je de weg in het Italiaans? Of jullie nu naar Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje of Italië gaan, met de vreemde talenquizzen van Squla leert je kind spelenderwijs een vreemde taal!

Leer meer over verre landen

Waar gaan jullie naartoe op vakantie? Je kind wijst straks zonder moeite jullie vakantiebestemming aan op de kaart. In leuke topografiequizzen leren kinderen alle landen, steden, rivieren en gebergtes kennen.

Volg de voortgang in het ouderaccount

Met het persoonlijke ouderaccount heb je op elk moment inzicht in de voortgang van je kind. Je ziet precies wat jouw kind geoefend heeft! Van deze week, maar ook van alle voorgaande weken. Ook motiveer je jouw kind met een oefendoel of vrolijk berichtje!

Activeer je unieke code

Je bent één stap verwijderd van Squla, door je unieke code te activeren kan jouw kind direct aan de slag met spelen en leren!