Het is wetenschappelijk bewezen, Squla werkt! Ontdek hoe Squla jouw kind kan helpen.

Gezien op TV? Ezelsbruggetjes met Meester Jesper

Meester Jesper, bekend van TikTok deelt de beste tips en ezelsbruggetjes. Zo haalt je kind klinker en medeklinker nóóit meer door elkaar en onthoudt je kind wanneer hij jou of jouw  schrijft! Wist je dat je kind op Squla na elk gegeven antwoord ook een tip, extra uitleg of stappenplan krijgt? Zo leert je kind, naast het juiste antwoord, ook hóe hij daar komt!

Wetenschappelijk bewezen:
Squla werkt!

In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam heeft Squla een zomerstudie gedaan naar het effect van Squla. Wat bleek? Een kwartiertje per week oefenen met rekenen maakt al verschil!

Snel weer op niveau met TaalExtra

Heeft je kind moeite met spelling en lezen? En gaat hij of zij, ondanks veel oefenen, maar niet vooruit? Dan kan spellingmethode TaalExtra helpen! TaalExtra is ontwikkeld in samenwerking met dyslexiebehandelaren en biedt een stevige ondersteuning voor alle kinderen met spelling- en leesproblemen in groep 3 t/m 7. Via een persoonlijke leerroute leren zij stap voor stap beter lezen en spellen.

Wat gebeurde er de afgelopen week op Squla?

quizvragen beantwoord

kinderen maakten gebruik van Squla

jaar gespeeld op Squla

Verder oefenen met de lesstof?
Probeer Squla nu!

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla! Niet tevreden? Ontvang binnen 30 dagen je geld terug!