Met Squla gaat je kind vol vertrouwen naar school!

Of je kind nu meer ondersteuning nodig heeft of juist extra uitdaging zoekt. Op Squla oefent je kind met alle schoolvakken! Alle quizzen en games zijn ontwikkeld door onderwijsexperts. Hierdoor zijn ze niet alleen leuk, maar sluiten ze ook aan op de lesstof van school!

Moeite met spelling? Met Squla sla je je er wel doorheen!

Lezen, taal en spelling zijn in ons talige onderwijs extra belangrijk. Op Squla oefent je kind niet alleen met alle spellingregels, maar ook met begrijpend lezen, taal en woordenschat. Je kind kan de lesstof van eerdere jaren herhalen, een specifiek onderdeel extra aandacht geven óf een groepsniveau hoger spelen voor meer uitdaging. Met Squla oefent je kind altijd op eigen tempo en niveau en blijft leren leuk!

Heeft je kind extra spellingondersteuning nodig?

Heeft je kind moeite met spelling en lezen? En gaat hij, ondanks veel oefenen, maar niet vooruit? Dan kan TaalExtra helpen! TaalExtra is een online oefenmethode, ontwikkeld in samenwerking met dyslexiebehandelaren. De methode biedt stevige ondersteuning voor alle kinderen met spelling- en leesproblemen in groep 4 t/m 7. Zo komt je kind snel weer op niveau!

Weten of TaalExtra je kind kan helpen? Doe de spellingtest en ontdek hoe je kind scoort op spelling.

Oefen de rekenstof op eigen tempo en niveau

Op Squla vindt je kind alle rekenstof van groep 1 t/m 8. Van breuken en tafels, tot klokkijken en maten. Met de adaptieve quizzen van Squla leert je kind op zijn eigen niveau. De moeilijkheidsgraad past zich automatisch aan aan het niveau van je kind. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk dus. Zo krijgt je kind altijd de juiste balans tussen uitdaging en plezier!

Zo helpt Squla jouw kind het schooljaar door

Image 1

Oefen op eigen niveau

Op Squla stel je eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Bij een aantal vakken past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Je kind kan alle vakken van de basisschool oefenen. Op eigen niveau én tempo.

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

De quizvragen op Squla zijn niet alleen heel leuk, maar sluiten ook aan op de lesstof van school.

Vakken voor groep 3 t/m 8

Op Squla vind je het meest complete vakkenaanbod. Naast rekenen en taal oefent je kind ook met vakken als begrijpend lezen, Engels en geschiedenis. Heeft je kind wat extra uitdaging of juist ondersteuning nodig? Stel dan eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij!

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Verder lezen?