Extra hulp voor leerlingen

Leerlingen die tijdens de coronaperiode een achterstand hebben opgelopen, kunnen baat hebben bij extra ondersteuning. Squla en spellingmethode TaalExtra kunnen hierbij helpen. Als school kun je Squla aanschaffen zodat leerlingen op school en ook thuis spelenderwijs kunnen oefenen met de lesstof.

Maak gebruik van de NPO subsidies

Per basisschool was ongeveer € 180.000 subsidie beschikbaar bij aanvang van het Nationaal Programma Onderwijs. Scholen hebben de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze de steunprogramma’s vormgeven voor de leerlingen die het lastig hebben. Er kan hierbij gedacht worden aan onderwijsondersteuning en bijlessen in het weekend in kleine groepjes. Maar de subsidie inzetten om leerlingen thuis zelfstandig aan de slag te laten gaan met Squla is ook een optie.

Hoe kan Squla helpen om leerachterstand weg te werken?

Image 1

Stap voor stap beter worden

De oefenstof is ontwikkeld door onderwijskundigen en vakspecialisten. Zij bouwen de lesstof stap voor stap op. Van spelenderwijs kennismaken, naar oefenen en uiteindelijk toepassen.

Image 1

Oefenen op eigen niveau

Met de adaptieve quizzen en verschillende moeilijkheidsniveaus oefent elk kind op zijn eigen niveau. Switch eenvoudig naar eerdere leerjaren om de lesstof op te halen.

Image 1

Extra motivatie door beloning

Als je ergens niet zo goed in bent, is het extra moeilijk om jezelf te motiveren. Op Squla zijn er leuke game-elementen toegevoegd en kinderen sparen voor cadeautjes bij elk goede antwoord.

Hoe werkt het?

Speciaal voor scholen en instellingen die aan meerdere leerlingen Squla willen aanbieden, bieden we een gereduceerd tarief (normale prijs € 105). Het is voor een jaar en loopt automatisch af. De kinderen hebben 24/7 toegang tot de oefenstof van alle schoolvakken voor groep 1 t/m groep 8, op alle devices. Het werkt via een unieke activatiecode, in te wisselen via deze pagina.

  • Pakket 1: 25 lidmaatschappen – € 95 per leerling (incl. btw)
  • Pakket 2: 50 lidmaatschappen – € 90 per leerling (incl. btw)
  • Pakket 3: 100 lidmaatschappen – € 80 per leerling (incl. btw)
  • Pakket 4: 200 of meer lidmaatschappen – € 60 per leerling (incl. btw)
  • Spellingmethode TaalExtra los erbij: € 60 per leerling (incl. btw)
  • Liever een pakket op maat? Neem contact op per email.

Squla werkt samen met Stichting Leergeld

Squla zet zich in om ieder kind gelijke kansen te bieden en werkt daarom samen met Stichting Leergeld om ook ouders die het minder breed hebben de mogelijkheid te bieden om Squla te gebruiken.

Gratis: WoordExtra

Voor kleuters is er de gratis game WoordExtra. Op WoordExtra wordt er spelenderwijs geoefend met de 2000 woorden die kleuters zouden moeten kennen.