Image

Probeer nu 30 dagen gratis!

Met Squla oefen je altijd en overal ter wereld met de Nederlandse taal én alle andere schoolvakken. Met het brede aanbod aan vakken, toetsvragen en verschillende moeilijkheidsniveaus, biedt Squla voor elk kind de juiste uitdaging. En met de game-elementen houden we leren leuk. Of je kind nu een uitblinker of een tandje-bij-moeten-zetter is, Squla is er voor jou!

3 grote voordelen van Squla voor thuis

Image 1

Altijd en overal toegang

Oefen overal ter wereld, na schooltijd of tijdens weekenden en vakanties de lesstof met leuke quizzen en games!

Image 1

Sluit aan op het Nederlands curriculum

Alle oefenstof is ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en in lijn met het Nederlandse onderwijssysteem.

Image 1

Inzicht in de vorderingen

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en de wekelijkse rapportmail.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan de uitgebreide FAQ.

Na de gratis proefperiode wordt je lidmaatschap automatisch verlengd naar een doorlopend lidmaatschap tegen de reguliere prijs. Op dat moment wordt ook het bedrag van de eerste termijn afgeschreven. Na de contractperiode kun je via je ouderaccount opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Let op: heb je meerdere lidmaatschappen (bijvoorbeeld Squla en TaalExtra)? Dan moet je deze apart opzeggen. Tijdens de gratis proefperiode kun je uiteraard op elk moment opzeggen.

Na je proefperiode gaat het lidmaatschap van een jaar, half jaar of een maand lopen. Heb je bijvoorbeeld een jaarlidmaatschap afgesloten, dan gaan de 12 maanden dus pas in ná de proefperiode.

Nee, deze proefperiode geldt niet voor TaalExtra. Het lidmaatschapbedrag van TaalExtra wordt direct van je rekening afgeschreven.

Ja. Je hebt altijd het recht om je Squla-lidmaatschap 14 dagen na het afsluiten te annuleren. Zo kun je rustig over je bestelling nadenken. Je bedenktijd start dus in de gratis proefperiode. Wanneer je niet tevreden bent over Squla en je dit binnen de periode van 14 dagen na het afsluiten van je lidmaatschap aan ons laat weten, annuleren wij je lidmaatschap.

Ja, dat kan. Bel 020 – 763 0789. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00 uur en in het weekend van 9.00 – 18.00 uur.

Leden krijgen bij Squla ook korting. Log in op je ouderaccount en bekijk het meest voordelige aanbod voor jouw kind(eren).

Nee, toegang tot spellingmethode TaalExtra krijg je met een apart lidmaatschap. Als je lid bent van Squla kun je TaalExtra het meest voordelig bestellen via je ouderaccount. Ben je geen lid van Squla dan bestel je via de shop van TaalExtra.