Image

Probeer Squla nu 30 dagen gratis

Wat leuk dat een van onze oefen- en vakantieboeken aangeschaft hebt. Als bedankje kun je Squla 30 dagen gratis proberen.

Elk kind heeft andere redenen om blij te worden van Squla!

Squla is het enige online programma voor thuis waar je kind oefent met alle vakken van de basisschool. Ieder kind speelt op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Als extra oefening of juist voor meer uitdaging. De quizzen en games zijn niet alleen leuk, ze sluiten ook aan op de lesstof van school.

Image 1

Oefen op je eigen niveau

Stel eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Zo blijft leren leuk!

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsexperts en sluiten aan op de lesstof van school.

Image 1

Volg de voortgang

Krijg inzicht en bekijk de resultaten van je kind in het online ouderaccount en het weekrapport.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan de uitgebreide FAQ.

Na de gratis proefperiode wordt je lidmaatschap automatisch verlengd naar een doorlopend lidmaatschap tegen de reguliere prijs. Op dat moment wordt ook het bedrag van de eerste termijn afgeschreven. Na de contractperiode kun je via je ouderaccount opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Let op: heb je meerdere lidmaatschappen (bijvoorbeeld Squla en TaalExtra)? Dan moet je deze apart opzeggen. Tijdens de gratis proefperiode kun je uiteraard op elk moment opzeggen.

Na je proefperiode gaat het lidmaatschap van een jaar, half jaar of een maand lopen. Heb je bijvoorbeeld een jaarlidmaatschap afgesloten, dan gaan de 12 maanden dus pas in ná de proefperiode.

Nee, deze proefperiode geldt niet voor TaalExtra. Het lidmaatschapbedrag van TaalExtra wordt direct van je rekening afgeschreven.

Ja. Je hebt altijd het recht om je Squla-lidmaatschap 14 dagen na het afsluiten te annuleren. Zo kun je rustig over je bestelling nadenken. Je bedenktijd start dus in de gratis proefperiode. Wanneer je niet tevreden bent over Squla en je dit binnen de periode van 14 dagen na het afsluiten van je lidmaatschap aan ons laat weten, annuleren wij je lidmaatschap.

Ja, dat kan. Bel 020 – 763 0789. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00 uur en in het weekend van 9.00 – 18.00 uur.

Leden krijgen bij Squla ook korting. Log in op je ouderaccount en bekijk het meest voordelige aanbod voor jouw kind(eren).

Nee, toegang tot spellingmethode TaalExtra krijg je met een apart lidmaatschap. Als je lid bent van Squla kun je TaalExtra het meest voordelig bestellen via je ouderaccount. Ben je geen lid van Squla dan bestel je via de shop van TaalExtra.