Nieuw in de app: o.a. Flitsen Taal en Expeditie Rekensom!

Pim

photo (1)Ook al is de zomer nu echt begonnen, Squla zit niet stil! Benieuwd wat er allemaal nieuw is bijgekomen in de Squla Quiz app (groep 4 t/m 8)? Lees het hieronder. Veel speelplezier!

 

Flitsen Taal
Naast Flitsen Rekenen is er nu ook Flitsen Taal! Flitsen Taal is een effectieve manier om het direct herkennen van woorden en letters te stimuleren. Een groot voordeel hierbij is dat het kind zelf de flitstijd kan instellen, en zo meer muntjes kan verdienen. Wist je dat ook Flitsen Taal zonder internet is te spelen? Superhandig voor onderweg of op vakantie. Het spel Flitsen is exclusief beschikbaar in de app.

 

photo 3   photo (1)


Expeditie Rekensom

Het leukste rekeneiland, Expeditie Rekensom, is nu ook beschikbaar in de Squla Quiz app. In dit adapatieve rekenspel sluit de moeilijkheidsgraad naadloos aan op het niveau van het kind. Hoe verder je op weg bent in het spel, hoe moeilijker de sommen worden. Ga op avontuur en maak je reis over het eiland zo lang mogelijk. Op het eiland kun je oefenen in aftrekken, optellen, vermenigvuldigen en delen. Let op! Expeditie Rekensom is vooralsnog alleen beschikbaar voor de Squla Quiz app voor iPad.

 

photo (1)  Screenshot 3_Bauke_iPad_bank

 

Je eigen profielfoto nu in Squla stijl!
In de Squla Quiz app is het nu ook mogelijk om je profielfoto helemaal in Squla stijl te maken. Maak een selfie in de app en je profielfoto is automatisch net zo leuk als het Squla Q’tje!

profielfoto Squla app 

Heb je de Squla Quiz app nog niet? Download ‘m dan snel in de Apple App Store.

Pssst…Squla is continu in ontwikkeling, dus ook in de zomerweken zitten we niet stil! Houd dus de site in de gaten om als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste uitbreidingen!

 

 

Benieuwd naar Squla? Doe een gratis proefquiz!
Proefquizzen

 

 

 

Squla (pages)

Begin het schooljaar goed. Nu met €15 back2school-korting op een jaarlidmaatschap en een scheurkalender cadeau.

Vanaf €15 korting p/j