Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan onze uitgebreide FAQ of neem contact op.Alle lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen, tenzij anders vermeld. Na de contractperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Je kunt gebruikmaken van Studira en StudyGo* zolang je Squla-lid bent. Annuleer je Squla, dan kan je geen gebruik meer maken van Studira en StudyGo. Lees hier de actievoorwaarden.

*Met deze aanbieding krijg je toegang tot het StudyGo Premium pakket.

Een kortingscode is, indien van toepassing, geldig volgens een aangegeven termijn en minimumbedrag. Houd er rekening mee dat je per bestelling maar één kortingscode kunt verzilveren. Als de bestelling al is geplaatst, kan er naderhand geen gebruik meer gemaakt worden van de kortingscode.

Ja. Wanneer je niet tevreden bent over Squla en je dit binnen 14 dagen na de start van het lidmaatschap aan ons laat weten ontvang je het aankoopbedrag terug. Annuleer je Squla, dan kan je geen gebruik meer maken van je gekregen lidmaatschap bij Studira en StudyGo.

Ja, dat kan. Bel 020 – 763 0789. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.

Nee, toegang tot spellingmethode TaalExtra krijg je met een apart lidmaatschap. Je kunt deze voordelig bij je Squla-lidmaatschap bestellen.

Wij adviseren om voor elk kind een eigen account te nemen. Zo speelt elk kind op zijn eigen niveau. Op Squla wordt voor veel vragen binnen rekenen en Engels het niveau automatisch aangepast op basis van de gegeven antwoorden. Voorbeeld: Mila in groep 6 heeft veel vragen goed, het niveau gaat automatisch omhoog. Daarna speelt haar jongere broertje Felix uit groep 3 via hetzelfde account. De vragen zijn veel te moeilijk, waardoor hij veel vragen fout beantwoordt (hij het niet leuk vindt) en onbewust het niveau van Mila omlaag brengt. Door elk kind een eigen account te geven, kan elk kind op zijn eigen niveau rekenen of Engels oefenen.

Daarnaast is het beter voor de motivatie als ze hun eigen punten en munten kunnen bijhouden en kunnen sparen voor cadeautjes.

Squla is er voor peuters tot en met kinderen in groep 8. En voor iedereen die ook alle basisschoolvakken wil oefenen. Je kunt zelf op elk gewenst moment het groepsniveau instellen en aanpassen.
Heeft je kind meer uitdaging nodig voor een bepaald vak? Dan kan je kind alvast oefenen op een hoger groepsniveau, door het groepsniveau aan te passen. Is er meer oefening nodig voor een ander vak? Dan zet je de groep gewoon weer terug.

Om te beginnen kun je het beste het groepsniveau kiezen waar je kind op dit moment op school ook in zit. Je kunt op ieder gewenst moment in het jaar het groepsniveau van het kind account aanpassen. Wanneer je kind naar een volgende groep gaat, nog even wil oefenen op een lager niveau of alvast op een hoger niveau wil oefenen, kun je het groepsniveau zelf aanpassen.

Indien je binnen de bedenktijd van 14 dagen na het afsluiten van het lidmaatschap wilt opzeggen dan kun je contact met ons opnemen. Zeg je buiten de bedenktijd van 14 dagen op? Dan loopt je lidmaatschap door tot het einde van je contractperiode. Daarna is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Let op: heb je meerdere lidmaatschappen (bijvoorbeeld Squla en TaalExtra)? Dan moet je deze apart opzeggen. De lidmaatschappen die je cadeau krijgt van Studira en StudyGo, stoppen automatisch als je Squla opzegt.

Onze Algemene voorwaarden, vind je hier. Heb je vragen? Bekijk onze uitgebreide FAQ of neem contact op via ons contactformulier. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Studira is geschikt voor groep 6 t/m 8, StudyGo is speciaal voor de middelbare school. Deze producten krijg je gratis cadeau als je Squla aanschaft, om te proberen. Als je geen oudere broers of zussen hebt, kun je kiezen de codes niet te activeren. Dan maak je gewoon alleen gebruik van Squla.

Nee, dat hoeft niet. Je kunt vrijblijvend gebruikmaken van deze producten, maar je bepaalt zelf of je de codes activeert.

Studira voor groep 6, 7 en 8

Studira is er speciaal voor kinderen in groep 6,7 en 8 die hun vaardigheden in rekenen en begrijpend lezen willen verbeteren. Met het adaptieve leerpad van Studira, werken ze dagelijks naar een nieuw dagdoel.

StudyGo voor de middelbare school

StudyGo is er voor de middelbare scholier. Volg online bijles, maak oefentoetsen en bekijk uitlegvideo’s van docenten. Zo haal je hogere cijfers voor je toetsen.