Probeer Squla 14 dagen gratis

Wat leuk dat je de podcast van De Veertigers hebt geluisterd! Als bedankje kun je Squla 14 dagen gratis uitproberen.

Leuk leren werkt

Wil je dat je kind ook plezier beleeft aan leren? Op Squla maakt je kind spelenderwijs kennis met cijfers en letters in de onderbouw tot rekenen en Engels in de bovenbouw. Je kind speelt spelletjes en krijgt een beloning voor goede antwoorden. Als kinderen ergens plezier aan beleven, beklijft het beter. Zo blijft leren leuk!

Image 1

Oefen op eigen niveau

Stel eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Zo blijft leren leuk!

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsexperts en sluiten aan op de lesstof van school.

Image 1

Volg de voortgang

Krijg inzicht en bekijk de resultaten van je kind in het online ouderaccount en het weekrapport.

Na de gratis proefperiode wordt je lidmaatschap automatisch verlengd naar een doorlopend lidmaatschap tegen de reguliere prijs. Op dat moment wordt ook het bedrag van de eerste termijn afgeschreven. Na de contractperiode kun je via je ouderaccount opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Let op: heb je meerdere lidmaatschappen (bijvoorbeeld Squla en TaalExtra)? Dan moet je deze apart opzeggen. Tijdens de gratis proefperiode kun je uiteraard op elk moment opzeggen.

Na je proefperiode gaat het lidmaatschap van een jaar, half jaar of een maand lopen. Heb je bijvoorbeeld een jaarlidmaatschap afgesloten, dan gaan de 12 maanden dus pas in ná de proefperiode.

Nee, deze proefperiode geldt niet voor TaalExtra. Het lidmaatschapbedrag van TaalExtra wordt direct van je rekening afgeschreven.

Ja. Je hebt altijd het recht om je Squla-lidmaatschap 14 dagen na het afsluiten te annuleren. Zo kun je rustig over je bestelling nadenken. Je bedenktijd start dus in de gratis proefperiode. Wanneer je niet tevreden bent over Squla en je dit binnen de periode van 14 dagen na het afsluiten van je lidmaatschap aan ons laat weten, annuleren wij je lidmaatschap.

Ja, dat kan. Bel 020 – 763 0789. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00 uur en in het weekend van 9.00 – 18.00 uur.

Leden krijgen bij Squla ook korting. Log in op je ouderaccount en bekijk het meest voordelige aanbod voor jouw kind(eren).

Nee, toegang tot spellingmethode TaalExtra krijg je met een apart lidmaatschap. Als je lid bent van Squla kun je TaalExtra het meest voordelig bestellen via je ouderaccount. Ben je geen lid van Squla dan bestel je via de shop van TaalExtra.