Image

Voor Ahold-medewerkers: €15,- korting op Squla

Heb jij een € 15,- kortingsvoucher ontvangen van je werkgever Ahold Delhaize? Gefeliciteerd, dan sluit je nu een jaarlidmaatschap af van € 95,40 voor € 80,40 per jaar.

Actievoorwaarden

De actie hierboven is van toepassing op nieuwe jaarlidmaatschappen van Squla, voor de eerste contractperiode. Annuleer je het jaarlidmaatschap, dan vervalt de eventuele korting ook. Gebruik is op eigen risico. Altijd onder toezicht van ouders/verzorgers gebruiken. Het luisteren naar harde muziek kan zorgen voor gehoorschade.

De kortingscode is geldig volgens een aangegeven termijn en minimumbedrag. Houd er rekening mee dat je per bestelling maar één kortingscode kunt verzilveren. Als de bestelling al is geplaatst, kan er naderhand geen gebruik meer gemaakt worden van de kortingscode. Een eventueel premium wordt geleverd binnen 14 dagen.

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen, tenzij anders vermeld. Na de contractperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Onze Algemene  voorwaarden, vind je hier. Heb je vragen? Bekijk onze uitgebreide FAQ of stuur een bericht naar klantenservice@squla.nl.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan de uitgebreide FAQ.