Spelend leren in alle vakken van de basisschool

  • Oefen spelenderwijs met 70.000 quizzen alle vakken van de basisschool, thuis of op vakantie
  • Leer deze zomer de taal van je vakantieland
  • Op je eigen niveau en in je eigen tempo
Bestel nu

Word beter in alle vakken op school
taalextra Nieuw van Squla: TaalExtra voor kinderen met spellingproblemen en dyslexie.

Ontdek Squla in 1 minuut

Leer de taal van je vakantieland

Spaans, Frans, Italiaans, Duits en Engels

Ga je deze zomer op vakantie naar Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland of Engeland? Leer de taal met luisteroefeningen en interactieve taalspelletjes van Squla. De woorden passen bij de (zomer)vakantie en zijn daardoor meteen toe te passen. Probeer de demo hier!

Jay (11 jaar): "Spelling zelf vind ik saai, maar op Squla is geen enkel vak saai!"
Moeder Lianne Nijman: "Met behulp van Squla is mijn dochter beter geworden in rekenen. Squla is vooruitstrevend!"
Leerkracht Eric de Bruijn: "Wanneer leren leuk wordt, leren kinderen veel meer! Dat is fijn voor de cijfertjes op het rapport."
Squla partners
Squla partners
Squla partners
Squla partners

Actievoorwaarden

De actie hierboven is van toepassing op nieuwe lidmaatschappen van Squla, voor de eerste contractperiode. Annuleer je het lidmaatschap, dan vervalt de eventuele korting ook. Gebruik is op eigen risico. Altijd onder toezicht van ouders/verzorgers gebruiken. Het luisteren naar harde muziek kan zorgen voor gehoorschade.

De kortingscode is, indien van toepassing, geldig volgens een aangegeven termijn en minimumbedrag. Houd er rekening mee dat je per bestelling maar één kortingscode kunt verzilveren. Als de bestelling al is geplaatst, kan er naderhand geen gebruik meer gemaakt worden van de kortingscode. Een eventueel premium wordt geleverd binnen 14 dagen.

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen, tenzij anders vermeld. Na de contractperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Onze Algemene  voorwaarden, vind je hier. Heb je vragen? Bekijk onze uitgebreide FAQ of stuur een bericht naar klantenservice@squla.nl.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Staat je vraag er niet tussen dan kun je onze uitgebreide FAQ bekijken of een bericht sturen naar klantenservice@squla.nl.

Krijg ik ook een bedenk-periode?

Ja. Wanneer je niet tevreden bent over Squla en je dit binnen 30 dagen na de start van het lidmaatschap aan ons laat weten ontvang je het aankoopbedrag terug.

 

Kan ik ook per telefoon bestellen?

Ja, dat kan. Bel 020 – 763 0789. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00 uur en in het weekend van 9.00 – 18.00 uur.

 

Op welke apparaten kun je Squla spelen?

Je kunt Squla spelen op de computer, tablet en mobiele telefoon. Je hebt hier alleen internet voor nodig. Onze website functioneert het best op een moderne browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox. De Squla-app werkt op alle tablets met Android 5.0 of hoger of iOS7 of hoger.

Hoe werken deze lidmaatschappen?

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen. Na de contractperiode kun je via je ouderaccount opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

 

Krijg ik ook korting als ik al lid ben?

Leden krijgen bij Squla ook korting. Log in op je ouderaccount en bekijk het meest voordelige aanbod voor jouw kind(eren).

 

Zit spellingmethode TaalExtra in mijn lidmaatschap op Squla?

Nee, toegang tot spellingmethode TaalExtra krijg je met een apart lidmaatschap. Als je lid bent van Squla kun je TaalExtra het meest voordelig bestellen via je ouderaccount. Ben je geen lid van Squla dan bestel je via de shop van TaalExtra.

Op welke groep moet ik het account van mijn kind instellen?

Om te beginnen kun je het beste het groepsniveau kiezen waar je kind op dit moment op school ook in zit. Je kunt op ieder gewenst moment in het jaar het groepsniveau van het kind account aanpassen. Wanneer je kind naar een volgende groep gaat, nog even wil oefenen op een lager niveau of alvast op een hoger niveau wil oefenen, kun je het groepsniveau zelf aanpassen.

 

Hoe zeg ik Squla op?

Indien je binnen 30 dagen na het afsluiten van het lidmaatschap wil opzeggen dan kun je ons een e-mail sturen of gebruikmaken van het ontbindingsformulier. Zeg je later op dan loopt je lidmaatschap nog tot het einde van je contractperiode. Daarna is deze maandelijks opzegbaar.