Spelend leren in alle schoolvakken!

 • Oefen spelenderwijs met alle vakken van de basisschool
 • Maak kennis met de Cito-vraagstelling
 • Als extra oefening of juist voor meer uitdaging
 • Tijdelijk met Squla-rugzak cadeau!
Bestel nu

Ieder kind heeft zijn eigen reden om blij te worden van Squla!

Squla is het enige online programma voor thuis waar je kind oefent met alle vakken van de basisschool. Ieder kind speelt op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Als extra oefening of juist voor meer uitdaging. Leuk leren werkt! Daar wordt ieder kind wijzer van.

Daar wordt je kind wijzer van.

 • Meer dan 70.000 games en quizzen in alle schoolvakken
 • Voor ieder kind op elk niveau in groep 1 t/m 8
 • Spelenderwijs kennismaken met de Cito-vraagstelling
 • Extra motivatie door munten verzamelen en sparen voor echte cadeautjes

Daar word je als ouder wijzer van.

 • Krijg inzicht in de wekelijkse voortgang
 • Pas het niveau naar boven of beneden aan
 • Moedig je kind aan met een leuk berichtje of stel een doel in
 • Speel zelf mee - doe een watergevecht tegen je kind

Ontdek hoe Squla werkt voor jouw kind!

140.256

Kinderen die thuis Squla spelen
00:58 uur
R. uit Enschede kocht Squla omdat zijn kind het graag wilde
23:36 uur
M. uit Rotterdam kocht Squla om haar kind meer uitdaging te geven
22:56 uur
R. uit Eindhoven kocht Squla om engels te oefenen
22:37 uur
M. uit Zoetermeer kocht Squla als extra oefening voor het vak taal
Jay (11 jaar): "Spelling zelf vind ik saai, maar op Squla is geen enkel vak saai!"
Moeder Lianne Nijman: "Met behulp van Squla is mijn dochter beter geworden in rekenen. Squla is vooruitstrevend!"
Leerkracht Eric de Bruijn: "Wanneer leren leuk wordt, leren kinderen veel meer! Dat is fijn voor de cijfertjes op het rapport."

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Staat je vraag er niet tussen dan kun je onze uitgebreide FAQ’s bekijken of een bericht sturen naar klantenservice@squla.nl.

De actie hierboven is van toepassing op nieuwe lidmaatschappen van Squla, voor de eerste contractperiode. Annuleer je het lidmaatschap, dan vervalt de eventuele korting ook.

De kortingscode is, indien van toepassing, geldig volgens een aangegeven termijn en minimumbedrag. Houd er rekening mee dat je per bestelling maar één kortingscode kunt verzilveren. Als de bestelling al is geplaatst, kan er naderhand geen gebruik meer gemaakt worden van de kortingscode. De Squla-rugzak die je cadeau krijgt bij een jaarlidmaatschap, wordt geleverd binnen 14 dagen.

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen, tenzij anders vermeld. Na de contractperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen. Na de contractperiode kun je via je ouderaccount opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Ja. Wanneer je niet tevreden bent over Squla en je dit binnen 30 dagen na de start van het lidmaatschap aan ons laat weten ontvang je het aankoopbedrag terug.

Ja, dat kan. Bel 020 – 763 0789. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00 uur en in het weekend van 9.00 – 18.00 uur.

Je kunt Squla spelen op de computer, tablet en mobiele telefoon. Je hebt hier alleen internet voor nodig. Onze website functioneert het best op een moderne browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox. De Squla-app werkt op alle tablets met Android 5.0 of hoger of iOS7 of hoger (let op: dit kan verschillen voor oudere tablets en smart phones).

Leden krijgen bij Squla ook korting. Log in op je ouderaccount en bekijk het meest voordelige aanbod voor jouw kind(eren).

Nee, toegang tot spellingmethode TaalExtra krijg je met een apart lidmaatschap. Als je lid bent van Squla kun je TaalExtra het meest voordelig bestellen via je ouderaccount. Ben je geen lid van Squla dan bestel je via de shop van TaalExtra.

Om te beginnen kun je het beste het groepsniveau kiezen waar je kind op dit moment op school ook in zit. Je kunt op ieder gewenst moment in het jaar het groepsniveau van het kind account aanpassen. Wanneer je kind naar een volgende groep gaat, nog even wil oefenen op een lager niveau of alvast op een hoger niveau wil oefenen, kun je het groepsniveau zelf aanpassen.

Indien je binnen 30 dagen na het afsluiten van het lidmaatschap wilt opzeggen dan kun je ons een e-mail sturen of gebruikmaken van het ontbindingsformulier. Zeg je later op dan loopt je lidmaatschap nog tot het einde van je contractperiode. Daarna is deze maandelijks opzegbaar.

Onze Algemene voorwaarden, vind je hier. Heb je vragen? Bekijk onze uitgebreide FAQ of stuur een bericht naar klantenservice@squla.nl. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.