Image

Voor WWF-Rangers:
€ 12,- korting op Squla

Ben jij WWF-Ranger en wil je graag op een leuke manier oefenen met alle basisschoolvakken? Dat kan nu extra voordelig! Sluit een Squla jaarlidmaatschap af met korting en begin direct met spelen.


Speel de WWF-quizzen

Leuk en leerzaam!

Op Squla speel je leuke quizzen over bijzondere thema’s. Ieder jaar voeren we actie samen met WWF en komen er nieuwe WWF-quizzen bij. Zo leer je spelenderwijs meer over een dier dat met uitsterven wordt bedreigd of een natuurramp zoals de plasticsoep.

Actievoorwaarden

De actie hierboven is van toepassing op nieuwe lidmaatschappen van Squla, voor de eerste contractperiode. Annuleer je het lidmaatschap, dan vervalt de eventuele korting ook.

De kortingscode is, indien van toepassing, geldig volgens een aangegeven termijn en minimumbedrag. Houd er rekening mee dat je per bestelling maar één kortingscode kunt verzilveren. Als de bestelling al is geplaatst, kan er naderhand geen gebruik meer gemaakt worden van de kortingscode. Een eventueel premium wordt geleverd binnen 14 dagen.

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen, tenzij anders vermeld. Na de contractperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Onze Algemene voorwaarden, vind je hier. Heb je vragen? Bekijk onze uitgebreide FAQ of neem contact op via ons contactformulier.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan de uitgebreide FAQ.

Na de gratis proefperiode wordt je lidmaatschap automatisch verlengd naar een doorlopend lidmaatschap tegen de reguliere prijs. Op dat moment wordt ook het bedrag van de eerste termijn afgeschreven. Na de contractperiode kun je via je ouderaccount opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Let op: heb je meerdere lidmaatschappen (bijvoorbeeld Squla en TaalExtra)? Dan moet je deze apart opzeggen. Tijdens de gratis proefperiode kun je uiteraard op elk moment opzeggen.

Na je proefperiode gaat het lidmaatschap van een jaar, half jaar of een maand lopen. Heb je bijvoorbeeld een jaarlidmaatschap afgesloten, dan gaan de 12 maanden dus pas in ná de proefperiode.

Nee, deze proefperiode geldt niet voor TaalExtra. Het lidmaatschapbedrag van TaalExtra wordt direct van je rekening afgeschreven.

Ja. Je hebt altijd het recht om je Squla-lidmaatschap 14 dagen na het afsluiten te annuleren. Zo kun je rustig over je bestelling nadenken. Je bedenktijd start dus in de gratis proefperiode. Wanneer je niet tevreden bent over Squla en je dit binnen de periode van 14 dagen na het afsluiten van je lidmaatschap aan ons laat weten, annuleren wij je lidmaatschap.

Ja, dat kan. Bel 020 – 763 0789. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00 uur en in het weekend van 9.00 – 18.00 uur.

Leden krijgen bij Squla ook korting. Log in op je ouderaccount en bekijk het meest voordelige aanbod voor jouw kind(eren).

Nee, toegang tot spellingmethode TaalExtra krijg je met een apart lidmaatschap. Als je lid bent van Squla kun je TaalExtra het meest voordelig bestellen via je ouderaccount. Ben je geen lid van Squla dan bestel je via de shop van TaalExtra.