Wat vinden kinderen die Squla gebruiken?

Jay (11 jaar): "Ik speel meestal ‘s avonds na het eten een halfuurtje. Spelling zelf vind ik saai, maar op Squla is geen enkel vak saai!"
Jayden (groep 5) en Joel (groep 8): "De kinderen hebben veel lol aan Squla. Ze vragen zelfs tot bijna smekend toe: "pap mag ik aub Squla spelen?" Geweldig. Bedankt voor jullie geweldige product."
Floor (9 jaar): "Ik vind Squla heel leuk en leerzaam, omdat er ook grappige poppetjes en plaatjes bij een quiz staan en er zijn ook vaak leuke en speciale evenementen!"

Wat vinden ouders die Squla gebruiken?

Moeder Linda Snijders: "Onze dochter had wat achterstand met rekenen. Na 3 maanden Squla mochten de resultaten er al wezen! Ze kwam laatst trots thuis met haar tafeldiploma, die nu prominent op haar prikbord hangt."
Vader Patrick Remie: "Top, het gaat nu al beter met onze zoon. Dat al na een paar weken."
Moeder Marieke Heesakkers: "Squla zorgt voor educatief online zijn en houdt de kennis ook tijdens de vakanties op peil. De stof sluit perfect aan en Squla wordt zelfs op school gebruikt. Leerzaam én leuk!"

Wat zeggen leerkrachten die Squla gebruiken?

Leerkracht Eric de Bruijn: "Wanneer leren leuk wordt, leren kinderen veel meer! Dat is fijn voor de cijfertjes op het rapport maar nog veel meer: de kinderen ervaren succes en kunnen op hun eigen niveau plezier hebben tijdens het leren."
Leerkracht Jorieke Vollenbroek: "Ik vind de Squla leuk leren week zo leuk omdat het enthousiasme van de leerlingen er vanaf spat. Ze leren erg veel, zonder dat ze in de gaten hebben dat ze echt aan het leren zijn!"
Leerkracht Marco Winters: "Leren moet een feestje zijn. Squla staat dan ook op de weektaak. We doen ieder jaar mee aan de Leuk Leren Week, dat past goed in ons leuk leren jaar!"

Wat zeggen anderen over online lesstof en Squla?

trosradar

“De Nederlandse leerwebsites hebben overigens nog een groot voordeel. Ze houden de ouders namelijk via een wekelijkse e-mail op de hoogte van de vorderingen van hun kroost. In een oogopslag zie je dan of je kind veel of weinig heeft gespeeld, welke resultaten zijn behaald en waar de knelpunten zitten. Bovendien kun je je kinderen online aanmoedigen met leuke berichtjes en een plaatje. Ook de betrokkenheid van de ouders wordt zo aanzienlijk vergroot.” Trosradar, 2013


Kassa

“Als ouder zou Claassen Squla adviseren, omdat zij een breder pakket aan oefeningen hebben. De vraagstellingen zijn beter op het kind gericht en het is heel speels op het gebied van rekenen en taal. Squla richt zich niet geheel op de Citotoets of om hogere scores te halen, dat zie je aan spelomgeving en de leerstof. Je kan als ouders ook meekijken en de voortgang van je kind bijhouden. Wees er op alert, dat kinderen stress kunnen krijgen van ouders die constant over hun ouders aan het meekijken zijn.” Kassa, 2014


Linda.

“Niets is zo fijn als je kinderen een steuntje in de rug geven op school. ‘Squla’ is een leuke en interactieve manier voor jouw kinderen om hun huiswerk spelenderwijs te doen. Wordt het meteen een beetje leuker voor ze. Én je kunt de voortgang van je koters ook nog inzien ook. Handig.” Linda., 2016

Bloggers over Squla

Speel en leer thuis alle vakken van de basisschool

Tijdelijk met Squla-badhanddoek cadeau bij een jaarlidmaatschap!

Bestel nu