TaalExtra-ervaringen van gebruikers

"Renske (groep 3) heeft tot nu toe geleerd om al veel sneller te lezen en woorden spellen gaat ook steeds beter."
"De laatst Cito-toets heeft Owen (groep 6) een score III gescoord. Dit was vaak een V of VI, dus dat is een mooie vooruitgang. Owen vindt zelf dat hij de bakker en jager woorden nu goed weet en zegt ook dat hij nu meer tijd neemt om woorden te schrijven."
"Dinand (groep 5) leert de basisregels opnieuw waarbij hij spelenderwijs met geluid en beelden de oefeningen kan uitvoeren. Juist door gesproken tekst, geschreven tekst en plaatjes kan hij de regels beter onthouden."
"Quinten (groep 4) heeft naar alle waarschijnlijkheid dyslexie. Erg lastig om alles te leren.... hij heeft nu alle letters geleerd en ook nog eens vertrouwen gekregen in zichzelf dat hij best veel kan schrijven! Vroeger durfde hij niet eens iets te antwoorden. Top!"
"Voor Femke (groep 4) is TaalExtra een aanvulling op het lesmateriaal van school. Met name de uitleg van Squla helpt haar het beter te begrijpen."
"Sera (groep 3) heeft tot nu toe van TaalExtra geleerd dat oefenen voor school ook leuk kan zijn! De ‘sch’ en ‘eu’ en klanken en vragen, er komt van alles voorbij op een leuke manier. Spelenderwijs heeft ze nu echt veel geoefend terwijl ze dat normaal absoluut nooit wilde!"
"Rick (groep 3) is meer gemotiveerd door TaalExtra . Door TaalExtra begrijpt Rick het een stuk beter. Dat heeft goeie resultaten op school gegeven: waar de juf eerst dacht dat hij het niet zou halen om naar groep 4 te gaan, is er door TaalExtra een heel ander beeld gekomen van Rick. Rick gaat nu als een speer op school, is meer gemotiveerd dan ooit, vind leren leuk en doet het nu met veel plezier."
"Nikita (groep 6) heeft voorheen 1,5 jaar een dyslexiebehandeling gehad, maar was toen nog erg jong. Ze vindt het erg fijn dat ze alle regels en weetwoorden weer netjes uitgelegd krijgt en hier oefeningen in kan doen. Ook vind ze de stickerbeloning voor op de schatkaart helemaal geweldig."
"Ryan (groep 6) heeft ervaren dat ondanks zijn ernstige lees- en spellingsdyslexie het oefenen van deze vakken leuk kan zijn. Hij is super enthousiast en heeft al veel stickers geplakt. Na de instaptoets bleek dat hij 4 levels van eiland 1 over mocht slaan, maar hij wilde ze toch doen! Hij is sowieso blij met Squla nu we TaalExtra er ook bij hebben gekocht, want eindelijk wordt 't voor hem voorgelezen. We moeten erg veel met hem oefenen voor dyslexietraining en Squla maakt dit leuk!"
"Wat Robine (groep 4) na 3 weken heeft geleerd van TaalExtra is een stukje zelfvertrouwen, omdat zij meer weet dan zij dacht én zij kan nu al iets makkelijker lezen en spellen!"
"Tim (groep 5) heeft geleerd dat taal niet zo moeilijk is als hij dacht. Hij vond het eerst te vervelend om er aan te beginnen, nu ziet hij dat hij het wel kan, met name tijdens dictee. Goed voor zijn eigenwaarde!"
Het belangrijkste wat hij geleerd heeft is zelfvertrouwen! En dat de logopediste heel trots op hem is omdat ze hem snel de taalregels ziet oppakken. TaalExtra is top!"