Squla is nu nog handiger voor leerkrachten!

Ryanne

Nieuw: maak een eigen account aan voor uw leerlingen

Ruim 20.000 leerkrachten gebruiken Squla al in de klas als ondersteuning van de lesstof. Niet zo gek ook, want leerlingen vinden Squla leuk. Om leerkrachten beter inzicht te geven in de voortgang per leerling is er een nieuwe versie ontwikkeld van Squla in de klas.

leekrachten-squla-in-de-klas-leerlingen-toevoegen
Deze versie is aangevuld met de mogelijkheid om een eigen account te creëren voor alle leerlingen. In plaats van te spelen op één gezamenlijk account, kunnen zij met een eigen nickname en wachtwoord inloggen op Squla. Nog een goede reden om Squla in de klas te gebruiken!

De voordelen van het nieuwe account

  • U krijgt inzicht in de voortgang van alle leerlingen, uitgesplitst per vak.
  • De leerlingen krijgen een volledig eigen account om in te spelen.
  • Squla in de klas is kosteloos voor leerkrachten en leerlingen

Hoe u een nieuw Squla in de klas-account aanmaakt

Om uw leerlingen een eigen account te geven heeft u een nieuw Squla in de klas-account nodig. Heeft u al een Squla in de klas-account? Zet deze hier gemakkelijk om naar het nieuwe account. Indien u nog geen Squla in de klas-account heeft, kunt u zich hier aanmelden. Het omzetten en aanmaken van een Squla in de klas-account zijn beiden kosteloos.

Hoe u leerlingen kunt toevoegen aan uw account

1. Log in met uw nieuwe Squla in de klas-account.
2. Maak uw klas aan. Indien u aan verschillende klassen lesgeeft, is het mogelijk meerdere klassen aan te maken.
3. Voeg uw leerlingen toe aan uw klas. Zij krijgen automatisch het groepsniveau toegewezen waarin uw account is ingesteld maar u kunt dit per leerling aanpassen.
4. Iedere leerling krijgt een eigen nickname en wachtwoord waarmee ze toegang hebben tot alle quizzen en games van Squla. De inlog-gegevens van de kinderen deze staan allemaal in uw account en krijgt u per e-mail toegestuurd.
5. U kunt per leerling zien hoe lang zij geoefend hebben, hoeveel quizvragen zij hebben gespeeld en hoeveel vragen zij goed hebben beantwoord. Wanneer u op de naam van de leerling klikt ziet u een leerling-rapport, uitgesplitst per vak. 

leekrachten-squla-in-de-klas-leerlingen-toevoegen
leekrachten-squla-in-de-klas-leerlingen-toevoegen

Een voorbeeld van het nieuwe Squla in de klas-account per klas en leerling. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

  • U blijft zelf ook toegang houden tot de Squla quizzen met uw eigen Squla in de klas-account. Met dit account kunt u 24 uur per dag inloggen. Handig om de lessen voor te bereiden!
  • Op de leerling-accounts kan tussen 8.00u en 15.30u gespeeld worden.
  • Hebben kinderen ook een Squla-account voor thuis? U kunt ouders uitnodigen deze te koppelen aan het Squla in de klas-account van hun kind. Het kind speelt dan ook op school voor punten en munten én de leerkracht behoud het inzicht in de voortgang van het kind. Meer over het koppelen van de account leest u in de FAQ’s.

leekrachten-squla-in-de-klas-leerlingen-toevoegen

Direct aan de slag met het nieuwe Squla in de klas? Zet uw account gemakkelijk om naar het nieuwe account en voeg uw leerlingen toe! Heeft u nog vragen? Zoek uw vraag op in onze FAQ, of stuur een e-mail naar klantenservice@squla.nl

Ook buiten schooltijd gebruik maken van Squla? Met een lidmaatschap op Squla oefent je kind de hele dag met de leukste quizzen en games. Niet tevreden? Ontvang binnen 30 dagen je geld terug.

Vanaf € 7,95 p/m