Weekdoelen en speelnotificaties

Wil je dat je kind regelmatig én gericht oefent op Squla? Stel dan nu via je persoonlijke ouderaccount weekdoelen en speelnotificaties in. En leuk nieuws – de weekdoelen zijn vernieuwd! Kies nu niet alleen het vak, maar óók het onderwerp uit om te oefenen.

Stel een weekdoel in

Om je kind gericht te laten oefenen, kun je een weekdoel instellen. Dit kan voor één specifiek vak en onderdeel, bijvoorbeeld 10 minuten tafels oefenen in rekenen of 15 minuten woordenschat in taal. Heeft je kind het doel behaald? Dan ontvangt ‘ie extra muntjes!

Hoe stel je een weekdoel in?

  1. Log in via je persoonlijke ouderaccount
  2. Ga op je startpagina naar het blokje ‘stel een doel in’
  3. Kies het vak, de categorie en het aantal minuten en klik op ‘stel in als doel’
  4. Je kind krijgt een berichtje: ‘je hebt een doel!’

Wat ziet je kind?

Wanneer jij als ouder een weekdoel instelt, krijgt je kind een speciale boodschap te zien met het weekdoel. Je kind ziet zelf de voortgang, hoelang hij nog de tijd heeft om het doel te halen en krijgt speelsuggesties.

Zet de speelnotificaties aan

Wanneer is het bij jullie tijd om Squla te spelen? Met de speelnotificaties speelt je kind regelmatig op Squla. Selecteer jullie Squla-dagen en tijden en ontvang een melding als het weer tijd is om op Squla te oefenen. Makkelijk, zo kan je kind het niet vergeten!

Hoe stel je speelnotificaties in?

  1. Log in via je persoonlijke ouderaccount
  2. Ga in de menubalk naar ‘Kinderen’ en selecteer het kind waarvoor je de speelnotificaties wil instellen
  3. Klik op ‘Bewerk profiel’ en navigeer naar ‘Speelschema’
  4. Selecteer de gewenste dagen en tijden en druk op opslaan

Goed om te weten: je hoeft je speelnotificaties maar één keer per kind in te stellen en kunt dit op ieder moment wijzigen.