Deze maand op Squla

Ga Gi-Ga-Groen met lezen!

Ontdekken hoe een klein zaadje opgroeit tot een grote boom? Of lezen over bosdieren? In samenwerking met de Kinderboekenweek staan er vanaf 5 oktober nieuwe quizzen online in het teken van de Kinderboekenweek. En je raadt het al: het thema is Giga Groen! Ontdek de Giga Groene natuur in de nieuwe quizzen.

Naar school met Ab en Bo

Ab is een beetje zenuwachtig voor de eerste schooldag en Bo heeft er zin in! Ab en Bo ontdekken elke week iets nieuws in de kleuterklas. In deze verhaalmissies wisselen vrolijke illustraties en leerzame vragen elkaar af. ‘Waar zie je een blauwe rugzak?’ en  ‘Wat rijmt er op jas?’.

Squla voor jou

In het vak Squla voor jou openen elke maand nieuwe quizzen, speciaal voor je kind! Zo is er elke maand iets nieuws te vinden! We verklappen alvast dat je kind begint met een welkomstfeestje en dat in de maand daarna daarna de ruimte aan bod komt!

Rijmen met Dino Donnie

Ork, ork, ork, dino’s aten niet met een… Je kind gaat in de nieuwe rijmquizzen op pad met Dino Donnie! Zo maakt jouw kind spelenderwijs kennis met klanken en lettergrepen én leert alles over dino’s! Wat aten dino’s? En hoe groot zijn dino-eieren?

Leuke doebladen voor peuters en kleuters