Leren is nu nóg leuker

Elke dag wordt er hard gewerkt om Squla nóg leuker en leerzamer te maken, met nieuwe quizzen en functionaliteiten! Benieuwd?

De zoekfunctie

Op Squla staan meer dan 70.000 quizzen en games. Met de zoekfunctie vind de quiz die jij zoekt! Wil je een specifieke quiz spelen over tijgers? Splitsen? Breuken? Of de letter F? Typ het in de zoekbalk en je kan direct aan de slag!

Avonturen van de 3D-avatars

Op Squla vind je filmpjes met de nieuwe 3D-avatars! Sam, Avi en Kit beleven de leukste avonturen. En jij bepaalt hoe het afloopt. Stem op jouw favoriete einde!

Squla-toetsenbord

Het speciaal ontworpen Squla-toetsenbord versterkt de leerervaring van je kind. Zo zitten er geen tekens op het toetsenbord, die je kind niet nodig heeft. En past het toetsenbord zich automatisch aan, aan de quiz die je kind speelt. Oefent je kind bijvoorbeeld met rekenen? Dan ziet je kind enkel en alleen cijfers!

Kies jouw 3D-avatar

Je kind krijgt een nieuw maatje in Squla: een eigen 3D-avatar! Er is keus uit drie 3D-avatars, Avi Avonturier, Sam de Schatzoeker en Kit de Kletskat. De avatar geeft extra uitleg over vakken, handige tips en deelt leuke weetjes. Wie weet duikt je avatar op nog wel meer plekken op…

Nieuw vraagtype:
dj Q

Leren wordt één groot feest met de quizvragen van dj Q. Je kind mag muziekplaten met antwoorden gooien naar dj Q. Antwoord goed? Je kind wordt beloond met een dansje en munten! Foutje gemaakt? Geen probleem! Probeer het gewoon nog een keer.

Nieuwe minigame: spring, ren en vlieg

Klaar met een quiz? Als beloning speelt je kind onze nieuwste minigame ‘de klimmer’. Verzamel zo veel mogelijk muntjes door zo hoog mogelijk te klimmen. Je kind speelt niet met een maximaal aantal levens of pogingen, maar wél tegen de tijd. Wanneer je ‘valt’, speelt je kind verder vanaf een lager platform! Haalt jouw kind de high score?

Benieuwd hoe de spellen gemaakt zijn?

Alle nieuwe spellen proberen?

Squla (pages)

Gratis zomerboek bij een jaarlidmaatschap!