Image

Ontdek Squla! Kies de groep van je kind.

Squla is het meest complete oefenplatform voor thuis met alle vakken van de basisschool, toetsvragen en actuele thema’s. Met de leerzame quizzen en games oefent je kind spelenderwijs met de lesstof, op eigen tempo én niveau. Of je kind meer uitdaging zoekt of juist een tandje bij moet zetten, Squla is er voor jou!

Premium

Squla is er voor jou!

Of je nu een dagdromer, uitblinker óf een net-wat-achterblijver thuis hebt; Squla is er voor elk kind. De oefenstof is ontwikkeld door onderwijsdeskundigen én is volledig in lijn met de leerdoelen. Oefen met tellen en leren lezen in de onderbouw, tot rekenen, spelling en vreemde talen in de midden– en bovenbouw. Alle lesstof is verpakt in leuke spelletjes en je kind wordt beloond voor goede antwoorden! Zo blijft leren leuk!

Kom snel weer op niveau met TaalExtra

Heeft je kind moeite met spelling en lezen? En gaat hij of zij, ondanks veel oefenen, maar niet vooruit? Dan kan spellingmethode TaalExtra helpen! TaalExtra is ontwikkeld in samenwerking met dyslexiebehandelaren en biedt een stevige ondersteuning voor alle kinderen met spelling- en leesproblemen in groep 3 t/m 7. Via een persoonlijke leerroute leren zij stap voor stap beter lezen en spellen.

Wat gebeurde er de afgelopen 10 jaar op Squla?

quizvragen beantwoord

kinderen maakten gebruik van Squla

jaar gespeeld op Squla

Altijd goed bij de les blijven?
Probeer Squla nu!

Squla (default)

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla! Niet tevreden? Ontvang binnen 30 dagen je geld terug!