De leukste manier van leren

Kinderen weten het al lang: spelen is de beste manier om te leren. Met Squla oefent je kind alle schoolvakken met leuke quizzen en games. Op eigen tempo en niveau. Dat geeft zelfvertrouwen en leerplezier!

Zomeraanbieding! Drie maanden voor €24,99

Wekelijks 15 minuten oefenen met de lesstof van school houdt het niveau van je kind op peil. Daarnaast blijven er zeeën van tijd over om andere leuke dingen te doen!

Leuk leren werkt!

Bij Squla geloven we dat leuk leren werkt. Want als kinderen ergens plezier aan beleven, blijft het beter hangen. Daarom hebben we de lesstof verpakt in leuke quizzen en games én belonen we je kind voor goede antwoorden. En dit effect van Squla is nu ook wetenschappelijk aangetoond. Elke week 15 minuten rekenen of taal oefenen maakt al verschil. Zo blijven er deze zomer zeeën van tijd over voor andere leuke dingen!

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle oefenstof is ontwikkeld door vakspecialisten en onderwijsexperts en in lijn met het Nederlandse onderwijssysteem.

Image 1

Breed aanbod van alle vakken

Met het brede aanbod aan schoolvakken, actuele themaquizzen en meer biedt Squla voor elk kind de juiste uitdaging.

Image 1

Inzicht in de voortgang

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en de wekelijkse rapportmail.

Altijd op eigen tempo en niveau

Als ouder wil je dat je kind met plezier naar school gaat én goed meekomt. Bij Squla willen we ook niets liever. Daarom oefent je kind op Squla altijd op eigen tempo en niveau en boekt hij sneller vooruitgang. Met adaptieve quizzen waar het niveau zich automatisch aanpast, én verschillende moeilijkheidsniveaus. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk dus!

Sluit aan bij de belevingswereld

Squla is in 2010 opgericht door een vader die zag dat onderwijs aansprekender én persoonlijker kon. Hij besloot leren leuk te maken op een manier die de taal spreekt van kinderen die opgroeien met online games, tablets en apps. Door games te combineren met onderwijs, wilde hij leren zó leuk maken dat kinderen uit zichzelf na school de lesstof van school gingen oefenen. Dit is vandaag nog altijd de basis van Squla.

Blijf deze zomer op niveau!

Squla (default)

De leukste manier van leren! Oefen met rekenen, taal en andere vakken. Altijd op eigen niveau. Nu met €12 korting op een jaarlidmaatschap!