Image

Mysteriemaand


Op Squla vind je altijd wisselende, actuele themaquizzen. Deze maand: mysteriemaand. Ontrafelt jouw kind de raadsels? In de spannende taal- en rekenmysteries zit de lesstof van vorig schooljaar verstopt. Zo frist je kind zijn kennis op en is hij klaar voor het nieuwe schooljaar! Beschikbaar voor groep 3 t/m 8.

Groep 3 t/m 6: elke week nieuwe mysteriequizzen, verhaalmissies en trucs van Victor Mids

Image 1

Mysteriequizzen


Speel iedere week een nieuwe mysterieuze quiz over begrijpend lezen, spelling en rekenen. Maak kennis met mysterieuze wezens en Roald Dahl. Zo wordt leren heel spannend!

Image 1

Verhaalmissies


In de verhaalmissie worden gewone quizvragen afgewisseld met een spannend verhaal. Aan het einde van elke missie ontvangt je kind 150 bonusmunten!

Image 1

Victor Mids onthult!


Ontdek elke vrijdag een nieuwe truc van niemand minder dan Victor Mids van Mindf*ck! Van kaartentrucs tot gedachtelezen met getallen. Extra leuk: hij laat niet alleen de truc zien aan je kind, hij onthult ook het geheim achter de truc!

Deze week: Het mysterie van Hotel Zeezicht

Elke week staat er een nieuwe verhaalmissie online waarbij quizvragen worden afgewisseld door een spannend verhaal. Deze week: Het mysterie van Hotel Zeezicht. Er hangt een griezelige sfeer om dit hotel… Zelfs de bouwvakkers die het hotel zouden verbouwen, durven er niet meer te komen! Wat is hier aan de hand? Ga op avontuur met Detective Q in het vak mysteriemaand.

Volgende week: Het mysterie van het dino-ei.

Groep 7 en 8: mysterieuze quizzen en onthullingen

Image 1

The Challenge

Elke maandag staat een nieuwe aflevering van The Challenge op Squla. Met deze mysterieuze, vierdelige videoserie herhaalt je kind op een interactieve manier de lesstof van vorig jaar, verstopt in rekenmysteries. Zo frist je kind zijn kennis op én maakt hij een goede start.

Image 1

Victor Mids van Mindf*ck

Elke vrijdag onthult Victor Mids van Mindf*ck een nieuwe mysterieuze truc! Eerst blaast hij je van je sokken met een ongelooflijke truc. Vervolgens deelt hij het geheim van de truc met je. Van gedachtenlezen met getallen tot kaartentrucs. Ontrafelt je kind alle mysteries?

Image 1

Mysterieuze verhaalmissies

Elke week een nieuwe begrijpend lezen quiz, een spellingquiz en een rekenquiz gebaseerd op onderwerpen uit de videomissies. Aan de hand van mysterieuze opdrachten wordt de lesstof van voor de zomer herhaalt. Perfect om de start van het nieuwe schooljaar nóg leuker te maken!

Bekijk de trailer van The Challenge!

Speciaal voor de bovenbouw is er een gloednieuw quizconcept: The Challenge. De 15-jarige Samuel is zijn skateboard kwijt. Op de plek waar die hoort te staan, ligt een envelop… Met wat hulp hoopt hij zijn skateboard weer te vinden! Helpt je kind hem met de (reken)opdrachten? Log in en bekijk de video’s.

Nieuwsgierig naar de avonturen van Samuel en Aurora? Bekijk de trailer!