Alle vakken op één platform, voor elk niveau

Als kinderen ergens plezier aan beleven, blijft het beter hangen. Daarom oefen je op Squla met leuke quizzen en games de lesstof van school. Niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam. Of je kind nu extra oefening nodig heeft, of juist meer uitdaging zoekt. Zo wordt leren leuk!

Image 1

Oefen op eigen niveau

Stel eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Bij een aantal vakken past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en sluiten aan op de leerdoelen van school.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen over de actualiteit.

Oefen online met de lesstof

Start het schooljaar goed met de nieuwe quizzen en games. Binnenkort leert je kind het met spiksplinternieuwe vraagtype, 3D-avatars en de nieuwste minigame! Ook sluit de oefenstof aan bij de interesses en belevingswereld van je kind. Zo wordt oefenen met schoolvakken als rekenentaal of begrijpend lezen nog leuker!

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Vakken voor groep 3 t/m 6

Ontdek vreemde talen en landen

Reis mee door Squla met de gratis stempelkaart! Op deze kaart staat een route uitgestippeld langs vijf landen. Leer tellen in het Frans, bestel een ijsje in het Italiaans of vraag de weg in het Spaans. Op de vrolijke stempelkaart kan je kind alle landen afvinken. Een nieuw land ontdekt? Kleur dan de stempel in!

Tekenen met Jill Schirnhofer

Welke kleur krijg je als je blauw en geel mengt? En hoe teken je een schaduw? In het vak tekenen legt Jill Schirnhofer, bekend van Zapp en YouTube, je kind alles uit over kleur, licht, compositie, structuur en vorm! Ook geeft Jill je kind handige tekentips en inspiratie om te tekenen. Papier klaar? Tekenen maar!

Inzicht met het ouderaccount

Met het persoonlijke ouderaccount heb je op elk moment inzicht in de voortgang van je kind. Je ziet wat goed én wat minder goed gaat. Ontvang een wekelijkse rapportmail met een beknopt overzicht van de gespeelde quizzen en resultaten. Motiveer je kind met een oefendoel of een leuk berichtje!

Handige tafeltrucs leren? Bekijk de video!

Wil jij op een leuke manier tafels oefenen? Carmen heeft handige tafeltrucs en spelletjes waarmee je gemakkelijk alle tafels van 1 t/m 10 uitrekent. Bijvoorbeeld de verwisseltruc, halveren, verdubbelen en de tafelbingo. Heb je meer zin om te dansen? Leer dan de tafeldans! Zo vergeet je die tafels nooit meer. Let’s go!

Spellen en lezen met TaalExtra

Elk kind maakt wel eens een spellingfoutje. Maar wanneer is er meer aan de hand? Schrijft je kind bijvoorbeeld letterlijk op wat hij hoort, of blijven spellingregels maar niet hangen? Dan kan spellingsmethode TaalExtra helpen. Via een persoonlijke leerroute leert je kind stap voor stap alle spellingregels en wordt hij beter in spellen en lezen.

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Veilige speelomgeving

Squla is vrij van advertenties, reclame en chatfuncties.

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Beschikbaar op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal!

Oefen altijd en overal

Squla (pages)

Gratis zomerboek bij een jaarlidmaatschap!

Handige tips en downloads voor thuis

Deze handige blogs, leuke spelletjes en opdrachten zorgen voor extra variatie en afwisseling voor als jullie samen thuis zitten!