Kinderboekenweek 2016: voor altijd jong!

Inge

Aanstaande woensdag, 5 oktober, begint de Kinderboekenweek weer. Opa’s en oma’s staan dit jaar centraal onder het motto: voor altijd jong!

Op de meeste scholen wordt veel aandacht aan de Kinderboekenweek besteed. Mijn vijfjarige dochter zingt in ieder geval dagelijks het Kinderen voor Kinderen lied “Voor altijd jong!” dat ze op school heeft geleerd. En ik geloof dat alle opa’s en oma’s ook nog worden uitgenodigd voor een bezoekje. Een leuk en gezellig thema dus!

Bij Squla hebben we een speciale quiz met een winactie gemaakt over de Kinderboekenweek én over opa’s en oma’s. Tussen de quizvragen door gaan de kinderen op avontuur met de opa en oma van Q. Als je kind het antwoord op de laatste vraag weet en de oplossing mailt, maakt hij/zij kans op 1 van de 10 kinderboeken.

De quiz is geschikt voor kinderen uit groep 4, 5, 6, 7, en 8 en staat onder Quizzen >> Checkit!>> Kinderboekenweek 2016.

De winactie loopt van 3 tot en met 16 oktober 2016. Mail de oplossing naar winactie@squla.nl. Vergeet niet de naam en adres van je kind te vermelden in de mail!

Direct spelen