Win een Meet & Greet met Dylan Haegens!

Maak nu iedere dag kans op 1 van de 3 Meet & Greets met Dylan Haegens bij aanschaf van een jaarlidmaatschap Squla of TaalExtra. Deze actie is geldig tot en met zondag 23 februari 2020. Bestel dus snel en word slimmer dan Dylan! 

Gezien op Youtube? Dylan gaat de strijd aan op Squla!

Dylan Haegens en Rick testen hun basisschoolkennis op het platform van Squla. Van dictee tot werkwoordspelling en spreekwoorden, wie weet het meest? Op Squla oefent jouw kind op een leuke manier met spelling, taal of een ander vak. De lesstof is verpakt in leuke quizzen en games en je kind oefent altijd op eigen tempo en niveau! Kijken of jouw kind slimmer is dan Dylan? Speel De Grote Basisschooltest op Squla!

Nog 6 dagen! Elke dag kans op 1 van de 3 Meet & Greets met Dylan Haegens bij een jaarlidmaatschap!

Squla is het meest complete oefenplatform voor thuis!

Image 1

Spelen op eigen niveau

Stel eenvoudig het niveau naar boven of beneden bij. Zo blijft leren leuk!

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsexperts en sluiten aan op de lesstof van school.

Image 1

Spelenderwijs leren

Alle vragen zijn verpakt in leuke quizzen en games die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.


Stap voor stap komen alle spellingregels aan bod

/Is het cappuchino of cappuccino? En wat is het voltooid van reizen? Lezen, taal en spelling vormen de basis voor het leren van veeel andere vakken. Op Squla oefent je kind daarom niet enkel de spellingregels, maar ook begrijpend lezen, taal en woordenschat. Je kind kan lesstof herhalen, een specifiek onderdeel extra oefenen óf een groepsniveau hoger spelen voor meer uitdaging. 

Oefen de rekenstof op eigen tempo en niveau

Van procenten en tafels, tot klokkijken en maten. Op Squla vindt je kind alle rekenstof van groep 1 t/m 8. Met de adaptieve quizzen van Squla leert je kind op zijn eigen niveau. De moeilijkheidsgraad past zich automatisch aan aan het niveau van je kind. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk dus. Zo krijgt je kind altijd de juiste balans tussen uitdaging en plezier!

Alle schoolvakken van groep 1 t/m 8

Squla is het meest complete oefenprogramma voor thuis met meer dan 70.000 quizvragen in 15 verschillende vakken. Zo oefent je kind naast spelling en rekenen ook vakken als begrijpend lezen, Engels en geschiedenis.

Bestel Squla en start vandaag nog!

Squla (default)

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla! Meer weten over de winactie met Dylan Haegens? Lees de actievoorwaarden.

Vanaf € 7,95 p/m