Goede voorbereiding op de brugklas

Nog even en je kind gaat naar de middelbare school. Tijd om de onderwerpen van de afgelopen jaren nog eens op te halen! En om je voor te bereiden op de toetsen. Zo helpt Squla je kind in deze spannende schooljaren.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Je kind kan alle vakken van de basisschool herhalen en oefenen met vreemde talen en 21st century skills. Op eigen niveau én tempo.

Image 1

Oefenen voor de toetsen

Vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet! Met Squla oefent je kind de vraagstelling van Cito, IEP en ROUTE 8.

Image 1

Volg de resultaten

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en weekrapport.

Vakken voor groep 7 en 8

Start het schooljaar goed

Zit je kind in groep 7 of 8? Dan is de eindsprint ingezet! Voor toetsen kun je niet leren, maar oefenen wel. Op Squla maakt je kind kennis met de manier van vragen van bekende toetsaanbiedeers: CITO, IEP en ROUTE 8. Ook oefent je kind alle kernvakken met leuke quizzen en games. Binnenkort leert je kind met het nieuwe vraagtype, 3D avatars en de nieuwste minigame. Zo blijft leren leuk!

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Ontdek vreemde talen en landen

Deze zomer ontdekt je kind nieuwe landen en talen met de gratis Squla-stempelkaart. Op deze kaart staat een route uitgestippeld langs vijf verschillende landen. Bestel een ijsje in het Italiaans, vraag de weg in Spaans of leer tellen in het Frans. Zo leert je kind een woordje over de grens spreken. Een nieuwe taal ontdekt? Kleur dan de stempel in!

Nieuw vak: brugklas

Het is bijna zover: je kind wordt een brugklasser! De overstap naar de middelbare school is spannend en uitdagend. In het nieuwe vak brugklas krijg je de benodigde tips om zichzelf voor te bereiden. Daarnaast maakt je kind alvast kennis met Nederlands, Frans, Wiskunde, Engels en Biologie. Zo gaat jouw kind goed voorbereid naar de brugklas!

Inzicht met het ouderaccount

Met het persoonlijke ouderaccount heb je op elk moment inzicht in de voortgang van je kind. Je ziet wat goed én wat minder goed gaat. Ontvang een wekelijkse rapportmail met een beknopt overzicht van de gespeelde quizzen en resultaten. Zo weet je waar je kind staat!

Breuken oefenen met pizza’s? Bekijk de video!

Pizzapunten zijn behalve lekker ook erg handig bij het oefenen van breuken. Daar weet Jefferson alles van! Aan de hand van pizza’s legt hij uit hoe je breuken vergelijkt, optelt en op volgorde zet. Bekijk de video voor handige tips en tricks!

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Ruim 15.000 quizzen en games

Quizvragen worden afgewisseld met leuke spelletjes als bubbelprikker of katapult.

Image 1

Ontwikkeld door 
onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal.

Oefen altijd én overal

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Tips voor ouders met kinderen in groep 7 & 8