Image

Je kind deze zomer weer op niveau met Squla

De zomervakantie is in volle gang! Met de quizzen en games van Squla kan je kind de lesstof van afgelopen jaar op een leuke manier bijspijkeren; op eigen tempo én niveau.

Nu met speciale oefenposter voor groep 3 t/m 7!

Bijspijkeren? Herhaal alle lesstof met Squla.

Wat zijn de gevolgen van het thuisscholen op het niveau van je kind? Met Squla herhaalt je kind op Squla alle lesstof van de kernvakken rekenen, spelling en begrijpend lezen van het afgelopen schooljaar. Met de oefenposter herhaal je de lesstof van het afgelopen schooljaar. Vink samen af wat je kind al onder de knie heeft en ga gericht aan de slag. Zo is je kind op niveau voor het nieuwe schooljaar!

Nu met gratis Squla-oefenposter voor groep 3 t/m 7.

Bestel Squla

Vanaf €7,95 p/m

Waarom oefenen met Squla je kind helpt?

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

De quizvragen op Squla zijn niet alleen heel leuk, maar sluiten ook aan op de lesstof van school.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Je kind oefent op Squla ook alle andere vakken van de basisschool. Op eigen niveau én tempo.

Image 1

Oefen op eigen tempo én niveau

Stof iets te moeilijk? Stel het groepsniveau naar beneden bij. Bij een aantal vakken past het niveau zich automatisch aan.

Timmer deze zomer aan de weg met rekenen, taal en begrijpend lezen

Rekenen

Heeft je kind moeite met rekenen? Dan is het belangrijk om de lesstof van het afgelopen schooljaar te oefenen. Rekenen is namelijk als een muurtje: als de onderste stenen ontbreken, kun je nog niet verder bouwen. Je kind moet bijvoorbeeld de tafels beheersen om breuken te kunnen maken. Door te oefenen op Squla verstevig je deze zomer het muurtje van je kind!

Onze rekendeskundige Cindy legt hier uit hoe de tafelquizzen zijn opgebouwd.

Spelling

Elk schooljaar leert je kind weer nieuwe spellingregels. Op Squla oefen je alle spellingregels die het afgelopen jaar aan bod zijn gekomen. De oefenposter geeft inzicht in welke onderdelen nog extra aandacht nodig hebben.

Elk kind maakt wel eens een spellingfoutje. Maar wanneer is het nodig om extra actie te ondernemen? Dan kan de speciale spellingmethode TaalExtra helpen. Met deze persoonlijke leermethode is je kind snel weer op het juiste niveau.

Begrijpend lezen

Begrijpend lezen zit verweven in álle schoolvakken. Als je iets niet begrijpt, kun je de oefening ook niet maken. Het is daarom belangrijk dat je kind deze vaardigheid goed onder de knie heeft. Door deze zomer extra te oefenen op Squla én door veel te lezen komt jouw kind op niveau.

Leesinspiratie nodig? Download hier de leukste leeslijsten van de Kinderjury!

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla! Niet tevreden? Ontvang binnen 30 dagen je geld terug!

Vanaf €7,95 p/m

Meer lezen over de hoofdvakken?

Onze onderwijsexperts vertellen je hoe de quizzen van Squla zijn opgebouwd én waarom ze zo goed werken voor je kind.