Leukste manier van leren

Kinderen weten het al lang: spelen is de beste manier om te leren. Met Squla oefent je kind alle schoolvakken met leuke quizzen en games. Op eigen tempo en niveau, altijd en overal!

Alle vakken op één platform!

Met Squla heb je altijd en overal toegang tot de lesstof van school. Oefen op eigen niveau met de basisvakken rekenen, taal en begrijpend lezen. Of ga aan de slag met topografie of Engels! Of je kind nu in groep 1 of groep 8 zit, er is voor ieder wat wils. De oefenstof is verpakt in leuke quizzen en games en je kind spaart voor leuke cadeautjes. Zo wordt leren leuk!

En wat zeggen onze klanten zelf?

4
29.939 reviews
 • Wij zijn fan!

  “Teun van 6 jaar speelt heel graag met Squla. Teun zocht uitdaging in het leren en kreeg dat bij Squla. Echt een uitkomst! Hij speelt op zijn eigen niveau en leert er ook bij. Wat wil je als moeder dan nog meer. Vooral de wedstrijdjes vindt hij geweldig. Van de punten die hij behaalt mag hij avatars kopen of een tegoedbon. Wij zijn fan!”

  Babiche A. – Waalwijk

  kid
 • Extra uitdaging op een leuke manier

  “Onze dochter van 7 maakt al ruim vier jaar gebruik van Squla. geeft onze dochter op een leuke manier een extra uitdaging. We gebruiken Squla niet dagelijks, maar zeker toch wel een paar keer per maand. Onze zoon van 4 bieden we het nu ook af en toe aan en omdat het spelletjes zijn trekt het zijn interesse.”

  Floortje de R. – Abcoude

  kid
 • Erg motiverend

  “Squla doen wij al jaren!!! In groep 2 heeft het Naomi ontzettend goed geholpen. Wij kregen Squla toen als tip van de leerkracht. En nu nemen we het elk jaar weer opnieuw. Bij ons werkt het erg motiverend dat komt ook door de winspelletjes erin! Dat vinden ze hier een erg groot succes!!”


  Leonie van de S. – Eindhoven

  kid
Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle oefenstof is ontwikkeld door vakspecialisten en onderwijsexperts en het is in lijn met het Nederlandse onderwijssysteem.

Image 1

Elke maand een ander thema!

Elke maand zijn er nieuwe quizzen waarin je kind leert over de actualiteit en wat er in de wereld gebeurt. Bijvoorbeeld van Nieuwsbegrip, WNF, André Kuipers en KNVB.

Image 1

Inzicht in de voortgang

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en de wekelijkse rapportmail.

Altijd op eigen tempo en niveau

Als ouder wil je dat je kind met plezier naar school gaat én goed meekomt. Bij Squla willen we ook niets liever. Daarom oefent je kind op Squla altijd op eigen tempo en niveau en boekt hij sneller vooruitgang. Met adaptieve quizzen waar het niveau zich automatisch aanpast, én verschillende moeilijkheidsniveaus. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk dus!

Sluit aan bij de belevingswereld

Squla is in 2010 opgericht door een vader die zag dat onderwijs beter kon aansluiten beter kon aansluiten bij wat kinderen leuk vinden. Hij besloot leren leuk te maken op een manier die de taal spreekt van kinderen die opgroeien met online games, tablets en apps. Door games te combineren met onderwijs, wilde hij leren zó leuk maken dat kinderen uit zichzelf na school de lesstof van school gingen oefenen. Dit is vandaag nog altijd de basis van Squla.

Oefen altijd en overal

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla! Proberen? 30 dagen geldteruggarantie!