Squla in de klas

Leerkrachten kunnen Squla ook in de klas gebruiken, als leuke en leerzame aanvulling op het lesprogramma. Geheel kosteloos en zonder verplichtingen. Geschikt voor groep 1 t/m 8! Heeft u nog geen Squla in de klas-account? Meld u zich dan hieronder aan voor Squla in de klas.LLW_logo_2014

Leuk Leren Week 2014

Ook dit jaar organiseert Squla weer de grootste klassenstrijd van Nederland: de Leuk Leren Week! U doet toch ook (weer) mee? Als u zich nu aanmeldt, ontvangt u een uniek cadeau voor uw klas: een exclusief leerzaam kaartspel van Squla! Wees er snel bij, want OP = OP! Deelname is gratis en vrijblijvend.

Let op: heeft u al Squla in de klas-account meld uw klas dan hier aan voor de Leuk Leren Week. Heeft u nog geen Squla in de klas, maar wilt u wel deelnemen aan de Leuk Leren Week? Meld uw klas dan hier aan.
 

icon-rond-poster-150x150

Materialen & testimonials

Wilt u een nabestelling doen van het Squla informatiepakket? Of wilt u de informatiefolder voor ouders digitaal hebben, om bijvoorbeeld met een e-mailnieuwsbrief te versturen? Wilt u een vrolijke ‘We love leuk leren’-poster in de klas hangen? U vindt het op onze materialenpagina. Bekijk ook de korte filmpjes en ontdek wat leerkrachten en ouders zeggen over Squla! Bekijk testimonials.  

-

Meld u hier gratis aan voor Squla in de klas…


Met welke groep wilt u oefenen?

De groep is later in het profiel aan te passen.

Wordt uw BRIN-nummer niet herkend? Stuur dan een
e-mail naar klantenservice@squla.nl met daarin uw naam, de naam van uw school en het BRIN-nummer van uw school. Wij zullen dan het BRIN-nummer toevoegen zodat u op een later moet uw inschrijving voor de Leuk Leren Week kunt voltooien.


Extra makkelijk: bepaal zelf uw inloggegevens:

Een nickname dient minimaal 3 letters en/of cijfers te bevatten en uniek te zijn.

Geef een wachtwoord op van minimaal 5 karakters.


Voor een soepele communicatie:

Informatie over uw account versturen wij via e-mail. Vult u daarom uw gegevens in.