Squla in de klas

Leerkrachten kunnen Squla ook in de klas gebruiken, als leuke en leerzame aanvulling op het lesprogramma. Geheel kosteloos en zonder verplichtingen. Geschikt voor groep 1 t/m 8! Heeft u nog geen Squla in de klas-account? Meld u zich dan hieronder aan voor Squla in de klas.

Online seminar

Squla geeft ook regelmatig online seminars voor leerkrachten. Zo hebben we op 29 september en 1 oktober 2014 online seminars gegeven over Squla in de klas. Tijdens dit online seminar namen we de kijkers mee in de wereld van Squla. Quizzen en games, tips en trucs hoe Squla het beste in de klas in te zetten: alles werd besproken. Heeft u een van deze online seminar gemist? Geen probleem! U kunt de online seminars hier terugkijken.

Leuk Leren Week 2015

Ook in 2015 organiseert Squla weer de grootste klassenstrijd van Nederland: de Leuk Leren Week! De Leuk Leren Week 2015 zal van 23 t/m 27 maart 2015 plaatsvinden. U doet toch ook (weer) mee? Deelname is gratis en vrijblijvend. Let op: heeft u al Squla in de klas-account meld uw klas dan hier aan voor de Leuk Leren Week. Heeft u nog geen Squla in de klas, maar wilt u wel deelnemen aan de Leuk Leren Week? Meld uw klas dan hier aan. icon-rond-poster-150x150

Materialen & testimonials

Wilt u een nabestelling doen van het Squla informatiepakket? Of wilt u de informatiefolder voor ouders digitaal hebben, om bijvoorbeeld met een e-mailnieuwsbrief te versturen? Wilt u een vrolijke ‘We love leuk leren’-poster in de klas hangen? U vindt het op onze materialenpagina. Bekijk ook de korte filmpjes en ontdek wat leerkrachten en ouders zeggen over Squla! Bekijk testimonials.   -

Meld u hier gratis aan voor Squla in de klas…


Met welke groep wilt u oefenen?

De groep is later in het profiel aan te passen.

Wordt uw BRIN-nummer niet herkend? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@squla.nl met daarin uw naam, de naam van uw school en het BRIN-nummer van uw school. Wij zullen dan het BRIN-nummer toevoegen zodat u op een later moet uw inschrijving voor de Leuk Leren Week kunt voltooien.


Extra makkelijk: bepaal zelf uw inloggegevens:

Een nickname dient minimaal 3 letters en/of cijfers te bevatten en uniek te zijn.

Geef een wachtwoord op van minimaal 5 karakters.


Voor een soepele communicatie:

Informatie over uw account versturen wij via e-mail. Vult u daarom uw gegevens in.